2777
2789
عنوان

مات و مبهوت اتفاقات زندگیم

285 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من همونم ک اونی که عاشقم بود بعد ۷سال اومد خواستگاری و با یه نه خانوادم رفت ک رفت.صبر نکرد اوضاع آروم شه، امروز خواهرم گفت با ی دختر دیدتش، احتمال ۹۹٪ازدواج کرده چون خودش گفت من زن میگیرم تو ام شوهر کن، احساس غریبی دارم با اینکه نامرد بود اما دلم گرفته ازدواج کرده، خودمم در شرف ازدواجم ، طرفم از اون خیلی بهتر و بالاتره اما دلم گرفت از این همه نامردی و بی تفاوتی.. ۷سال ادعای عاشقی در آورد و آخرش بررراحتی رفت و خبر ازدواجشو شنیدم.. کی این حال من و میفهمه.. فقط مات و مبهوت نگا میکنم و میرم تو فکر.. ما فقط ۶ماهه کات کردیم، معلوم نیست کی عقد کرده .. ب همین راحتی.. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس ببیخیالش به ایندت با کسی که تو زندگیته فک کن 

اینی که اومده خیلی هوامو داره..خیلی بیش از اون دوسم داره..شرایطشم بهتر از اونه .. اما تهش دلشکستگی ک دارم همیشه طعم تلخش رو زبونمه

اینی که اومده خیلی هوامو داره..خیلی بیش از اون دوسم داره..شرایطشم بهتر از اونه .. اما تهش دلشکستگی ک ...

طبیعیه به هر حال ی دلبستگی بوده اما زنندگییتیت خیللی ممهمهممهم  ترره

ماییم و تو ای جـان که جگـر گوشه ی مایی👪

عزیز دلم دقیقا درکت میکنم.چون حس میکنم منم چند وقت دیگ باید این حس رو تجربه کنم.با این تفاوت که هیچکس هم تو زندگیم نیست.خداروشکر کن یکی هست که میتونه واست جاشو پر کنه

خدایاکمک کن دوباره زندگیمو بسازم
اینی که اومده خیلی هوامو داره..خیلی بیش از اون دوسم داره..شرایطشم بهتر از اونه .. اما تهش دلشکستگی ک ...

میگی این بهتر از اونه اون وقت به جای اینکه خوشحال بشی خداهوات رو داشته و شکرکنی میگی دلم شکسته؟؟ امروز نه فردا تو زندگی پشتت روخالی میکرد خدا بهت حال داده برو خوش باش و به اینده زندگیت بانامزد جدیدت فکرکن

عزیز دلم دقیقا درکت میکنم.چون حس میکنم منم چند وقت دیگ باید این حس رو تجربه کنم.با این تفاوت که هیچک ...

منم این روزای شما رو کشیدم عزیزم.. تا بعد ۶ماه خدا دری ب روم باز کرد😢

میگی این بهتر از اونه اون وقت به جای اینکه خوشحال بشی خداهوات رو داشته و شکرکنی میگی دلم شکسته؟؟ امر ...

بله از همممه لحاظ بهتره عزیزم.. ممنون ک آرومم میکنین..واقعا حرفات درسته دوستم