2777
2789
عنوان

دلم خنک شد 😆

304 بازدید | 16 پست

واقعا حقش بود که تاپیکش تعطیل بشه...واقعا که....اخه چرا وقتی کاری نمیخوان بکنن تاپیک میزنن..؟؟؟...چرا الکی مردمو سرکار میزارن؟؟؟

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باز لیلی!😮

امیدوارم چون ترو دارم                             اگر روزی دختری داشتم به او می گفتم عاشق مردی نباش که مذهبی است؛ مردی که از ترس خدا تو را با اکراه میخواهد. زیرا روزی توبه می کند و سنگت می زند.عاشق مردی نباش که بی قید است؛ مردی که هیچ را مقدس نمی داند. زیرا روزی همه چیز را انکار می کند؛ تو را، عشق را، حتی خودش را. و رهایت می کند...اگر دختری داشتم به او می گفتم همیشه مرد های معمولی عشق های بهتری میسازند...مردهایی مثل پدرت💜💑

کی؟

کجا؟

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
چی  کدوم تاپیک

یه نفر تاپیک زد که میخواد فال بگیره...بیچاره نی نی سایتی ها با چه زوقی هعی میگفتن فال منو بگیر فال منو بگیر و از این حرفا...یه دختر بیچاره امد گفت فال که پولی نیست[ البته شوخی کرد].هیچی دیگه استارتر اون تاپیک هم چسبید دیگه فال نمیگیرم 

یعنی چی؟؟ 

یه نفر تاپیک زد که بیاین واستون فال بگیرم...و بعد چند دقیقه که همه رو دور خودش جمع کرد.الکی الکی زد زیرش با مسخره بازی و بی علت چون یکی از بچه ها گفت فاله که پولی نیست...