2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پارسال رفتم دردش قابل تحمل ... مشکلی نداشتم ولی همچنان بعد دو سال منتظرم

ولي خوبه از لوله هات خيالت راحت شده 

من پيش يك دكتر رفتم گفتم چند ماه دارو ميخوردم 

باهام دعوا كرد گفت اول بايد عكس رنگي ميدادي بعد دارو ميخوردي

من اطلاعی از بی حسیش ندارم من معمولی انجام دادم...مگه واسه بارداری انجام نمیدی عکس رنگیو،؟؟

چرا ديگه

اخه دكتر قبليم دو دوره كلوميفن داده بود بعد اين دكتر گفت اصلا ميدوني لوله هات بازه يا بسته كه قرص خوردي

ولي چون ميترسيدم هنوز نرفتم

چرا ديگه اخه دكتر قبليم دو دوره كلوميفن داده بود بعد اين دكتر گفت اصلا ميدوني لوله هات بازه يا بسته ...

منم دارو خیلی استفاده کردم دوسال😏خدارو شکر بلافاصله بعد از انجام عکس رنگی تو همون ماه باردار شدم.....

چرا ديگه اخه دكتر قبليم دو دوره كلوميفن داده بود بعد اين دكتر گفت اصلا ميدوني لوله هات بازه يا بسته ...

نه دیگه ادمی که میخواد مادر بشه حرف از ترس نمیزنه...چون دردش قابل تحمله مثل زایمان که ادم الکی میترسه ولی خدا خودش تحملشه به ادم میده نترسون خودتو...

نه دیگه ادمی که میخواد مادر بشه حرف از ترس نمیزنه...چون دردش قابل تحمله مثل زایمان که ادم الکی میترس ...

اين ماه تصميم گرفتم برم

فقط پريود لعنتي زودتر نمياد الكي عقب افتاده

منم دارو خیلی استفاده کردم دوسال😏خدارو شکر بلافاصله بعد از انجام عکس رنگی تو همون ماه باردار شدم... ...

دكترا زودتر نميگن كه ادم اين همه دارو نخوره 😐