2777
2789
عنوان

خريد😬

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 50 پست
تو زن خونه ای از ما میپرسی

ای خداااااا.آخه کی میگه تو سن کم شوهر کنییید.نمیدونی خرید خونه چیه عزیزممم.

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای خداااااا.آخه کی میگه تو سن کم شوهر کنییید.نمیدونی خرید خونه چیه عزیزممم.

خواهر گلم زمانی که مرد سی ساله دختر ۱۸ ساله رو پسند میکنه باید فاتحه عقل آدما رو خوند.

البته با احترام به دوستمون استارتر

خواهر گلم زمانی که مرد سی ساله دختر ۱۸ ساله رو پسند میکنه باید فاتحه عقل آدما رو خوند. البته با احت ...

آره والا.مد شده.این وسط دختره ک ضرر میکنه عزیزم.نه توعالم بچگی میاد ازدواج میکنه یهو میشه زن خونه تا بیاد فوت و فن خونه داری و شوهرداری رو یاد بگیره خودش داغون شده.خداروشکر مادرای ایرانی ام ک فقط پخت و پز یاد دختراشون میدن ن سیاست شوهرداری.البته الان ک میبینیم همون پخت و پزم به علت سن کم ازدواج وقت نمیشه یاد داد.خب این وسط فقط دختره ک اذیت میشه.من واسه خود استارتر میگم.تجربه در گرانیست.

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
پسر هم داشته باشین رسمتون اینه؟؟ 

دختر و پسر نداره. رسم رسمه دیگه. 

ما معمولا به رسم دختر نگاه میکنیم برای ازدواج. اگه دختر از جنوب بگیریم و رسم جهاز هم نداشته باشن میپذیریم.

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀