2777
2789
عنوان

خريد😬

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 50 پست
بخدا بلد نيستم 😫اولين خريد خونست 

الان دوستان خیلی کمکت کردن یه قلم و کاغذ بردار از اول کامنتا رو بنویس

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
عزیزم مامان من یه لیست بزرگ داره ازهمه چی. ازگوشت ومرغ گرفته تاصابون وخلال،حبوبات،شوینده ها،تنقلات، ...

چ مامان خوبی مامان من میگه میخوایم چ کنیم دوکیلو پیاز و سیب زمینی بگیر بیار😂

آسمون نارنجیه ابراشدن تیره 🌇چه غروب خوشرنگی دلم داره میره 💗🏇کاش میشد الان بیرون بریم ازخونه 🤸توبگو هستی بعدش همه چی جوره😊

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

گوشت قرمز ،مرغ،برنج ماکارونی عدس لوبیا نخود لپه دال عدس تن ماهی مایع ماکارونی روغن سرخ کردنی روغن پخ ...

دستما کاغذی ،دستمال توالت .روغن زیتون .تاید.پنیر کره مربا.سوپ آماده،

ما رسم داریم ب تازه عروس وسیله اولیه زندگی میدیم تا ی مدت  شما ندارین از این رسما مومی جان ؟

چرا عشقم داريم ولي شوهرم داره مامانشو ميبره خريد ميگه چيزي ميخواي بگو واسه خونمون بگيرم

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

بخدا بلد نيستم 😫اولين خريد خونست 

نگراننباش جامیوفتی

فقط هرچیزی که تموم شد تویه کاغذثبت کن،کاغذم بزاردم دست وهرچیزی یادت افتادبنویس.مثلابگوفرداقورمه سبزی میزارم بعدفکرکن ببین مواداولیه شوداری یابایدبخری

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
😳😳 خرید تره بار مثل دو مدل میوه گوجه خیار بادمجون کدو پیتز سیب زمینی خرید سوپری مثل رشته ماکا ...

فقط فرچه 

این خیلی مهمه یادت نره  

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
الان دوستان خیلی کمکت کردن یه قلم و کاغذ بردار از اول کامنتا رو بنویس

اره ًدورت بمردم دستشون درد نكنه نوشتم 

خب برو ببین چیا لازم داری چیا نداری من باشم الان ی طومار نوشته بودم😃😃😃

اره منم نوشتم 😂😂😂

ما رسم داریم ب تازه عروس وسیله اولیه زندگی میدیم تا ی مدت  شما ندارین از این رسما مومی جان ؟

ما چنین رسمی نداریم

دختر میدیم دسته ی گل با کلی تاقچه بالا

خیلی لطف کنیم جهاز بدیم دیگه وسایل خونه رو خود آقا دوماد زحمتشو بکشه.

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
چ مامان خوبی مامان من میگه میخوایم چ کنیم دوکیلو پیاز و سیب زمینی بگیر بیار😂

QUOTE]

😳😁😁😁

درکل برنامه ریزی توهرکاری خوبه،ادم خیالش راحته

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
آشتی کردیم؟

ببين حال به حال شده اومد خونه بعل بوس صبح با نفس و جيگر بيدارم كرده 😳🤯پشمام ريخته بخدا

مادرجونم ميگه دعا كردن اين بشر رو حال به حال ميشه 

من فأل پاسور رفتم ديروز مو به مو بهم گفت 😶

برا کجایین؟ 

تهران. تهرانیها رسم شهر رو یدک نمیکشن هر خانواده ای رسم و رسوم خودش رو داره. ما نه سیسمونی میدیم نه جشن جهاز برون و این صحبتها رو داریم نه خشکبار تو جهاز میدیم. رسمهایی مثل پاتختی و این صحبتها هم خداروشکر دیگه ورافتاده. کل جهاز رو هم دختر نمیده. جشن عقد یا نامزدی با دختره عروسی هم با آقا پسر

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀