2777
2789
عنوان

خريد😬

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 50 پست

سیب زمینی، انگور، خیار شور، بادنجون پیاز 

آسمون نارنجیه ابراشدن تیره 🌇چه غروب خوشرنگی دلم داره میره 💗🏇کاش میشد الان بیرون بریم ازخونه 🤸توبگو هستی بعدش همه چی جوره😊

😳😳

خرید تره بار مثل دو مدل میوه گوجه خیار بادمجون کدو پیاز سیب زمینی

خرید سوپری مثل رشته ماکارونی رشته سوپ لازانیا لبنیات و صبحانه ماست نوشیدنی حبوبات سس و کشک  چای و نبات و قند و شکر تخم مرغ

خرید پروتئین مثل گوشت . چرخکرده. مرغ . ماهی 

خرید شوینده مثل شامپو صابون تاید پودر ماشین شیشه شور مایع ظرف و دست شویی اسکاج و فرچه

بازم بگم؟

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمک وفلفل.

زردچوبه

کیسه فریزر

دستمال کاغذیو توالت     ... کیسه زباله

عدس.لپه.لوبیا چیتی.لپه.نخود.

گوشت.ماهی .مرغ

روغن زیتون

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

گوشت قرمز ،مرغ،برنج ماکارونی عدس لوبیا نخود لپه دال عدس تن ماهی مایع ماکارونی روغن سرخ کردنی روغن پخت و پز،شامپو،صابون،شامپو بدن،پلاستیک زباله،سبزی خورشتی سبزی کوکو،لوبیا سبز بادمجان سیب زمینی پیاز گوجه خیار.تخم مرغ،آرد نخودچی نمک زردچوبه فلفل ماست شیر

عزیزم مامان من یه لیست بزرگ داره ازهمه چی.

ازگوشت ومرغ گرفته تاصابون وخلال،حبوبات،شوینده ها،تنقلات،و...

وهرماه میشینه به اون لیسته نگاه میکنه وهرچیزی که لازمه ویادش رفته بانگاه کردن به لیست یادس میوفته وجای دیگه ثبت میکنه ومیخره.

من خودم کابینت روبازمیکنم توهرردیفش نگاه میکنم هرچی لازم بودبراهمسرم مینویسم،برمیگردم یخچالونگاه میکنم،وبهش اس میکنن

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
😂حالا یهو چرا انگور و خیارشور به ذهنت اومد ؟

به چیزای تو خونمون فکر کردم

آسمون نارنجیه ابراشدن تیره 🌇چه غروب خوشرنگی دلم داره میره 💗🏇کاش میشد الان بیرون بریم ازخونه 🤸توبگو هستی بعدش همه چی جوره😊

بره سوپری هر چی دید یکی برداره بره میوه فروشی هر میوه ای دوس داش بخره   بعدشم بره نونوایی به همین سادگی 

خدایا شکرت که دوقلوهام دارن دوساله میشن 😍😍                تیکر دوسالگی عسل و مربای مامانه 😘👼👼
بخدا بلد نيستم 😫اولين خريد خونست 

تیکرم بردار