2777
2789
عنوان

زندگیم داغونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1302 بازدید | 48 پست

ببین اینطوری بهش بگو

بگو هروقت با دختری چت کردی بدون یه مردی هم پیدا میشه ک با من چت کنه

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل
بهش گفت بودم همه چیزو

به گفتن نیست باید میشناختیش

من بااینکه همسرمو میخواستم چندسال میدونستم خیلی خیلی پاکه ولی در عوض بسیار بداخلاقه

یه قانونی هست که مردای عاطفی بیشتر اهل نظربازی وخیانت هستند 

ومردای بداخلاق کمتر

حالا به نظر شما خوش اخلاق خائن بهتره یا بد اخلاق وفادار؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واا خیانت کرده دیگه چقد راحت میگیریدد دیگه باید چیکار کنع اول زندگی ک همه با عم خوبن و رمانتیک با ...

بمن گفت فقط در حد دوجمله باهاش حرف زدم وقتی فهمیدم زنه قط کردم، ولی چرا شمارش سیو کرده بود؟

...
به گفتن نیست باید میشناختیش من بااینکه همسرمو میخواستم چندسال میدونستم خیلی خیلی پاکه ولی در عوض بس ...

من خودم بداخلاق وفادارم، ،،کاشکی اونم اینطوری بود

...
بمن گفت فقط در حد دوجمله باهاش حرف زدم وقتی فهمیدم زنه قط کردم، ولی چرا شمارش سیو کرده بود؟

الکی گفته بابا

شمارشو لابد سیو کرده واسه روز مبادا

چقد تو ساده ای

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل
ببین اینطوری بهش بگو بگو هروقت با دختری چت کردی بدون یه مردی هم پیدا میشه ک با من چت کنه

منم میشم مثل خودش، بخدا که با پسرا چت کنم تااروم بگیرم و باهاش خوب باشم بگم اون اگه خیانت کنه منم میکنم پس مساویم

...
من خودم بداخلاق وفادارم، ،،کاشکی اونم اینطوری بود

من الان بایه بداخلاق وفادارزندگی میکنم روحم ساییده شده ازدستش 

می‌خوام بگم هر کدومشون یه عیب ویه حسنی دارند

حسن شوهر شما اینه که باخوش اخلاقی خودت میاد سمتت و نمیره سمت خلافای اینجوری

صبح خیلی سر درد بود چشماش وحشتناک قرمز، ،،،واقعا تقصیر منه؟من خیلی دوسش دارم 

فقط کاری کن که کنارت اروم باشه.

لازم نیست خیلیم وا بدی اونقدری که بتونه باهات راجب همچی صحبت کنه و باهات همه جا بره بدون نکرانی از اینکه باز بحثی پیش بیاد کافیه

فقط کاری کن که کنارت اروم باشه. لازم نیست خیلیم وا بدی اونقدری که بتونه باهات راجب همچی صحبت کنه و ...

من میخوام زن بد اما مهربونی بشم، ،،،بخودش قسم از لحظه عقدم به مرد نامحرمی سعی کردم حتی نگاه نکنم و همین قدر ازش انتظار داشتم ولی دیگه انقدر خوب نمیمونم

...
واا خیانت کرده دیگه چقد راحت میگیریدد دیگه باید چیکار کنع اول زندگی ک همه با عم خوبن و رمانتیک با ...

ما اگه خوب باشیم مردامون دنبال کسی و چیزی نمیرن اگه مرد کاری کرد دو حالت داره یا ما کم گذاشتیم یا طرفمون بیماره

وای واقعا واسه اینکه یه دختراومده پی ویش😲من شوهرم تااینستا به یه خانومی آشنا شده باهم چت میکنن ولی ...

خیلی برام جالبه عقایدت ، اولین باره این حرفارو از یه زن میشنوم

👑 یکتام 👑  👈 دنیام 👉

خیلی برام جالبه عقایدت ، اولین باره این حرفارو از یه زن میشنوم

باورکن انقدرباشوهرم راحتم که حتی بادوستام نیستم اصلا اصلا بهش شک ندارم این خانومه هم که میگم وقتی فهمید شوهرم متاهل هست بهش گفت دیگه پیام نده نمیخوام زندگیت بهم بریزه ولی شوهرم بهش گفت من خانومم میدونه زنه هم دهنش وا موند ولی خداروشکر شوهرمن آدم عاقله ای والبته اینم بگم پایه همه کاراش منم نه دوستاش هرکاری بخواد واسش میکنم پایه همه کاراشم پس دیگه نیازی نیست بره یه نفرپیداکنه واسه تخلیه کردن هر حسیش هرکاری فکرکنی من یاهاش پایه میشم پس اونم بهترین میشه واسه من

خدایا شکرت ممنونم ازت خدااااا که منو لایق مادرشدن دونستی امروز ۹۸/۵/۴روزشهادت امام رضا بی بی چکم مثبت شد قربونت برم آقا که حاجت روام کردی 😍😍همین امروز ازته دلم ازخدا و امام رضامیخوام که همه منتظرا دامنشون سبزبشه ان شاالله💛💞