بچه ها من خیلی گیرمیدم به شوهرم لحن حرف زدنم خیلی بده وای دیشب وحشتناک گریه میکردازدستم میگفت مثل قبل ازدواجم بدبختم عصبیتر شدم با تو ارامشمو گرفتی پشیمونم باهات ازدواج کردم، ،،،میگفت و گریه میکرد میگفت هیچ زنی مثل تو نیست تو داری با این اخلاقت از عشق من سو استفاده میکنی
فقط کاری کن که کنارت اروم باشه. لازم نیست خیلیم وا بدی اونقدری که بتونه باهات راجب همچی صحبت کنه و ...
من میخوام زن بد اما مهربونی بشم، ،،،بخودش قسم از لحظه عقدم به مرد نامحرمی سعی کردم حتی نگاه نکنم و همین قدر ازش انتظار داشتم ولی دیگه انقدر خوب نمیمونم
خیلی برام جالبه عقایدت ، اولین باره این حرفارو از یه زن میشنوم
باورکن انقدرباشوهرم راحتم که حتی بادوستام نیستم اصلا اصلا بهش شک ندارم این خانومه هم که میگم وقتی فهمید شوهرم متاهل هست بهش گفت دیگه پیام نده نمیخوام زندگیت بهم بریزه ولی شوهرم بهش گفت من خانومم میدونه زنه هم دهنش وا موند ولی خداروشکر شوهرمن آدم عاقله ای والبته اینم بگم پایه همه کاراش منم نه دوستاش هرکاری بخواد واسش میکنم پایه همه کاراشم پس دیگه نیازی نیست بره یه نفرپیداکنه واسه تخلیه کردن هر حسیش هرکاری فکرکنی من یاهاش پایه میشم پس اونم بهترین میشه واسه من
خدایا شکرت ممنونم ازت خدااااا که منو لایق مادرشدن دونستی امروز ۹۸/۵/۴روزشهادت امام رضا بی بی چکم مثبت شد قربونت برم آقا که حاجت روام کردی 😍😍همین امروز ازته دلم ازخدا و امام رضامیخوام که همه منتظرا دامنشون سبزبشه ان شاالله💛💞