بچه ها من خیلی گیرمیدم به شوهرم لحن حرف زدنم خیلی بده وای دیشب وحشتناک گریه میکردازدستم میگفت مثل قبل ازدواجم بدبختم عصبیتر شدم با تو ارامشمو گرفتی پشیمونم باهات ازدواج کردم، ،،،میگفت و گریه میکرد میگفت هیچ زنی مثل تو نیست تو داری با این اخلاقت از عشق من سو استفاده میکنی
منم همینطوری بودم قبلا شوهرم کیگفت بریم پیش مشاور قبول نمیکردم.بهترین راه حل مشاور و روانشناسه.زودتر با خودت کنار بیا وگرنه مردا یهویی کاسه صبرشون لبریز میشه یموقعی بخودت نیای که دیگه دیر شده باشه.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دیشب تازه آشتی کردیم که یهو دیدم اینستاشو دوباره نصب کرده دوباره بحثمون شد، ،،،اخه یدفه یه دختره اوم ...
وای واقعا واسه اینکه یه دختراومده پی ویش😲من شوهرم تااینستا به یه خانومی آشنا شده باهم چت میکنن ولی من که حساس نیستم تازه یه بارم من باهاش حرف زدم چون برای شوهرم محدودیت نمیزارم که پنهان کاری بکنه یا کار اشتباه مثل دوتا رفیقیم
خدایا شکرت ممنونم ازت خدااااا که منو لایق مادرشدن دونستی امروز ۹۸/۵/۴روزشهادت امام رضا بی بی چکم مثبت شد قربونت برم آقا که حاجت روام کردی 😍😍همین امروز ازته دلم ازخدا و امام رضامیخوام که همه منتظرا دامنشون سبزبشه ان شاالله💛💞
وای واقعا واسه اینکه یه دختراومده پی ویش😲من شوهرم تااینستا به یه خانومی آشنا شده باهم چت میکنن ولی ...
البته اینم بگم شوهرمن از اونا آدماش نیست بااین خانومه هم درحد دوست اجتماعی هستن فقط همین
خدایا شکرت ممنونم ازت خدااااا که منو لایق مادرشدن دونستی امروز ۹۸/۵/۴روزشهادت امام رضا بی بی چکم مثبت شد قربونت برم آقا که حاجت روام کردی 😍😍همین امروز ازته دلم ازخدا و امام رضامیخوام که همه منتظرا دامنشون سبزبشه ان شاالله💛💞
دختره چي گفته شوهرت چي جواب داده بود؟شايدم حق با شماس
دختره اول اومده بود پیویش شوهرم فکر میکرد دوستشه سرکارش گذاشته ولی بعد دختر شماره شوهرم از تو پیجش برداشتهایم بود بهش زنگ زده بودباهم حرف زدن وقتی فهمیدم حاشا کرد دعوا کرد بامن ولی قشنگ شماره دختره رو سیو کرده بود اومدم زنگ بزنم گوشیشو شکست آخر اعتراف کرد زن بوده و گفت دیگه تکرار نمیشه ولی باز نصب کرده
اگه این روشو ادامه بدی شک نکن که میره دنبال یکی که فقط بهش ارامش بده و قطعا بهت خیانت میکنه اما اگه زندگیش اروم باشه و کنارت خوش باشه چرا باید خیانت کنه.