2777
2789
عنوان

زندگیم داغونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1302 بازدید | 48 پست

منم همینطوری بودم قبلا شوهرم کیگفت بریم پیش مشاور قبول نمیکردم.بهترین راه حل مشاور و روانشناسه.زودتر با خودت کنار بیا وگرنه مردا یهویی کاسه صبرشون لبریز میشه یموقعی بخودت نیای که دیگه دیر شده باشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیشب تازه آشتی کردیم که یهو دیدم اینستاشو دوباره نصب کرده دوباره بحثمون شد، ،،،اخه یدفه یه دختره اوم ...

وای واقعا واسه اینکه یه دختراومده پی ویش😲من شوهرم تااینستا به یه خانومی آشنا شده باهم چت میکنن ولی من که حساس نیستم تازه یه بارم من باهاش حرف زدم چون برای شوهرم محدودیت نمیزارم که پنهان کاری بکنه یا کار اشتباه مثل دوتا رفیقیم

خدایا شکرت ممنونم ازت خدااااا که منو لایق مادرشدن دونستی امروز ۹۸/۵/۴روزشهادت امام رضا بی بی چکم مثبت شد قربونت برم آقا که حاجت روام کردی 😍😍همین امروز ازته دلم ازخدا و امام رضامیخوام که همه منتظرا دامنشون سبزبشه ان شاالله💛💞
وای واقعا واسه اینکه یه دختراومده پی ویش😲من شوهرم تااینستا به یه خانومی آشنا شده باهم چت میکنن ولی ...

البته اینم بگم شوهرمن از اونا آدماش نیست بااین خانومه هم درحد دوست اجتماعی هستن فقط همین

خدایا شکرت ممنونم ازت خدااااا که منو لایق مادرشدن دونستی امروز ۹۸/۵/۴روزشهادت امام رضا بی بی چکم مثبت شد قربونت برم آقا که حاجت روام کردی 😍😍همین امروز ازته دلم ازخدا و امام رضامیخوام که همه منتظرا دامنشون سبزبشه ان شاالله💛💞
دختره چي گفته شوهرت چي جواب داده بود؟شايدم حق با شماس

دختره اول اومده بود پیویش شوهرم فکر میکرد دوستشه سرکارش گذاشته ولی بعد دختر شماره شوهرم از تو پیجش برداشته‌ایم بود بهش زنگ زده بودباهم حرف زدن وقتی فهمیدم حاشا کرد دعوا کرد بامن ولی قشنگ شماره دختره رو سیو کرده بود اومدم زنگ بزنم گوشیشو شکست آخر اعتراف کرد زن بوده و گفت دیگه تکرار نمیشه ولی باز نصب کرده

...
حالا واقعا بهش شک بیخودی داری یا واقعا ببخشید اهل نظربازی و .... هست؟

اون کلا آدم راحتیه اصلابمنم گیر نمیده نه واسه حجاب نه آرایش هیچی ولی من خیلی تعصب دارم بهش

...

شوهر من اگه میز غذا کامل وتمیز چیده نشده باشه یاغذا زیاد گرم یازیاد سرد باشه یا هرچیزی باب میلش نباشه انقدر میگه میگه میگه تا حالم به هم بخوره 

یک کلمه هم ازدهنم دربیاد میگه تو جواب منو دادی زبون درازی کردی ....

حالافهمیدم که این اخلاقشه

واا خیانت کرده دیگه

چقد راحت میگیریدد

دیگه باید چیکار کنع

اول زندگی ک همه با عم خوبن و رمانتیک بازی این اقا با دخترا چت کرده

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل
اگه این روشو ادامه بدی شک نکن که میره دنبال یکی که فقط بهش ارامش بده و قطعا بهت خیانت میکنه اما اگه ...

صبح خیلی سر درد بود چشماش وحشتناک قرمز، ،،،واقعا تقصیر منه؟من خیلی دوسش دارم 

...