2777
2789
عنوان

زندگیم داغونه

1302 بازدید | 48 پست

بچه ها من خیلی گیرمیدم به شوهرم لحن حرف زدنم خیلی بده وای دیشب وحشتناک گریه میکردازدستم میگفت مثل قبل ازدواجم بدبختم عصبیتر شدم با تو ارامشمو گرفتی پشیمونم باهات ازدواج کردم، ،،،میگفت و گریه میکرد میگفت هیچ زنی مثل تو نیست تو داری با این اخلاقت از عشق من سو استفاده میکنی

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم از امروز تصمیم بگیر برو زیر نظر به روانشناس تو شهرتون.

یکاری نکنی فردا رندگیت با خیانت آمیخته شه و طلاقت بدن و حق و حقوقتو بذارن کف دستت.

من تابحال نشنبدم مرد گریه کنه اگر دروغ نگم خیلی کم

خودتو اصلاح کن

منم اوایل ازدواجم خیلی گند اخلاق بودم

الان خیلی خوبم شدم چند ساله

نظرت مخالف نظرمه یا ریپلای نکن یا کردی خیلی مودبانه !! واگرنه برای من که مهم نیست کاربریم بترکه 😁😁😁

وای واقعا ببین باهاش چیکارکردی که یه مردو به گریه انداختی چرا زندگی رو به کام خودتون تلخ میکنید

خدایا شکرت ممنونم ازت خدااااا که منو لایق مادرشدن دونستی امروز ۹۸/۵/۴روزشهادت امام رضا بی بی چکم مثبت شد قربونت برم آقا که حاجت روام کردی 😍😍همین امروز ازته دلم ازخدا و امام رضامیخوام که همه منتظرا دامنشون سبزبشه ان شاالله💛💞

دیشب تازه آشتی کردیم که یهو دیدم اینستاشو دوباره نصب کرده دوباره بحثمون شد، ،،،اخه یدفه یه دختره اومده بود پیویش اینم جوابشو داده بود بخاطر هم گفتم حذف کن باز دوباره نصب کرده گفت کاری بخوام بکنم بدون گوشی هم میکنم خیالت راحت

...

همه ما آدمها یه سری اخلاقای بد داریم . خداروشکر که شما فهمیدی مقصر خودتی و نمیگی همه چی تقصیر شوهرمه ... بنظر من اگه زندگیتو دوس داری یا برو مشاور خوب یا اگه نمیتونی ی دفتر بردار و اگه دوس داشتی این کارا رو انجام بده. لیست اخلاقای بد و خوبتو بنویس . هر عادتی که داریم بخاهیم ترک کنیم ۴۰ تا ۵۰ روز طول میکشه . از همین امروز شروع کن و یکی از اخلاقاتو ترک کن . فقط یکیشون ...ادب +احترام خیلی تو زندگی موثره بنظر من اول از اینها شروع کن ‌. 

دلم گم شده پیداش میکنم من 💚 اگه عاشقه که وای به حالش ؛ رسواش میکنم من
دیشب تازه آشتی کردیم که یهو دیدم اینستاشو دوباره نصب کرده دوباره بحثمون شد، ،،،اخه یدفه یه دختره اوم ...

عزیز دل شما باید  به همسرت اعتماد داشته باشی و بدونی که این دعواها باعث میشه از هم زده شین،همیشه که همراهش نیستی اگه بخواد کاری بکنه نمیتونی با حذف اینستا جلوش‌رو‌بگیری

من همونم که ی روز میخواستم دریا بشم                     میخواستم بزرگ ترین دریای دنیا بشم!!
وای عین شوهرمنی  داغونم ازدست زبونش  یک کلمه نمیشه باهاش حرف زد

مثلا تو خیابون زنی رو نگاه کنه باهاش بحث میکنم، قبلا اگه با حاریم شوخی میکرد باهاش قهر میکردم اگه نیم ساعت دیر بیاد باهاش قهر میکنم خیلی بدم خیلی ولی اگه نباشه میمیرم

...