2777
2789
عنوان

میخوام یه حساب باز کنم ولی نمیدونم

360 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من میخواهم یه حساب بانکی واسه دخترم بازکنم که ماهیانه یه مبلغی واسش پس انداز کنم چه نوع افتتاح حسابی خوبه ممنون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید اگه پولی داری تبدیلش کنی ب طلا یا ارز ک ارزشش پایین نیاد پول نگه داشتن تو این شرایط خیلی اشتبا ...

نه ندارم که میخام از پولی که شوهرم بهم میده ماهی یه مبلغی واسش پس انداز کنم

نه ندارم که میخام از پولی که شوهرم بهم میده ماهی یه مبلغی واسش پس انداز کنم

خب پولتو جمع کن تاوقتی ی مبلغی بشه ک بشه باهاش ی تکه طلا بخری حتی شده کوچیک 

چون پول حتی زمان کمم نگه داشتنش درست نیس. ارزش پول امروز با یک ماه قبل خیلی کمتر شده

خدایا خودت بهتر از هر کسی میدونی که آرزوم چیه... 
خب پولتو جمع کن تاوقتی ی مبلغی بشه ک بشه باهاش ی تکه طلا بخری حتی شده کوچیک  چون پول حتی زمان ...

😳😳😳

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

پس انداز پول به هیچ درد دخترت نمیخوره عزیزم..من خواستم واسه پسرم بیمه ایران حساب بازکنم..ماهی ۱۰۰بریزم..گفتن بعد ۲۰سال ۷۰میلیون میدیم؟😏اخه بعد۲۰سال ۷۰ میلیون میشه ۷۰۰هزارتومن الان😐

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

عزیزم بهترین پس انداز برای بچه ها یا بیمه ای یا طلا چون بلند مدت حساب بانک بدترین نوع دختر من دو سالش ماهی ۱۰۰ تومن میرم طلا خیلی سبک و دست دو میخرم عیدی هاشم میدم طلا