من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
بنظرم ب این سادگی نیست باتوجه ب نقشی ک داری حالا یه سریا بزرگتر مثلا مقام یه کشوری با یه ادم معمولی تاثیر عملشون فرق داره از لحاظ اندازه تاثیر اون عمل ک رو زندگی بقبه اعمال مبشه ... ولی خب عمل رو ک انجام میدی این تاثیراتشو میذاره وازاونجایی ک همه چی گرده ! نتیجش ب خود مبدا عمل برمیگرده
کارما بسیار مبحث پیچیده ایه، در کلام ساده ست ولی در عمل خیلی باید جزئی بهش نگاه کرد، و این کار از توان یه انسان عادی خارجه. بنابراین کارما رو هستی با نظم خودش اروم اروم پیش میبره. من به شدت موافقم.
گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
من واقعا درکش کردم.من دیدم ادمایی که دل شکستن بعد چند وقت بدجور بقیه دلشونو شکستن.مامانم همیشه میگه برای کسی که اذیتت میکنه ناراحتت میکنه بیشتر دعا کن دنیا و کاینات ول کن اون نیست تا نظم هستی برگرده دوباره سرجاش.هیچ ازاری بی جواب نمیمونه