2777
2789
عنوان

اگه برمیگشتی عقب؟؟؟؟؟؟؟ 😉 😉 😉 😉

| مشاهده متن کامل بحث + 4828 بازدید | 320 پست
خوبه باور خوبیه، به شرطی که بدونی مردم تو چه شرایطی زندگی کردن و بزرگ شدن، اون وقت شاید دیگه هیچوقت ...

حرفیست این هم

آسمون نارنجیه ابراشدن تیره 🌇چه غروب خوشرنگی دلم داره میره 💗🏇کاش میشد الان بیرون بریم ازخونه 🤸توبگو هستی بعدش همه چی جوره😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه باور خوبیه، به شرطی که بدونی مردم تو چه شرایطی زندگی کردن و بزرگ شدن، اون وقت شاید دیگه هیچوقت ...

چی بگم دوستم ولی من وقتی به گذشته فکر میکنم میبینم همش خودم کردم همش انتخاب خودم بود از همین اینقدر میسوزم که خودم کردم که لعنت بر خودم باد انشالله توام به ارامش میرسی زندگی بر وفق مرادت میشه😍😍

💔دراین دنیای بی حاصل چرا مغرور میگردی..💔سلیمان گر شوی آخر نصیب مور میگردی... 💔
باشوهرم ازدواج نمیکردم البته باشناخت الانم

تو که عروسیته 

آسمون نارنجیه ابراشدن تیره 🌇چه غروب خوشرنگی دلم داره میره 💗🏇کاش میشد الان بیرون بریم ازخونه 🤸توبگو هستی بعدش همه چی جوره😊
دعوا قهره حوصلم نذاشت تیکرشو بردارم

ینی عروسی فرط؟؟؟ 

دوران دانشجویی از ایران می رفتم

دلت میا   چ خوشه گوجه بخری کیلو پنج😀😀😀😀ما چقدر پولداریم امروز گوجه خریدیم

کلا ازدواجمون فرررت

اخی عزیزم چرا،،، ینی راه برگشت نداره