2777
2789
عنوان

اگه برمیگشتی عقب؟؟؟؟؟؟؟ 😉 😉 😉 😉

| مشاهده متن کامل بحث + 4828 بازدید | 320 پست
چی بگم دوستم ولی من وقتی به گذشته فکر میکنم میبینم همش خودم کردم همش انتخاب خودم بود از همین اینقدر ...

منم هرچی به گذشته فکر میکنم میبینم زندگی هیچوقت با من سر سازش نداشت لعنت بر من و بر زندگیی که از همون اول واسه من حروم نوشته شد!

منم هرچی به گذشته فکر میکنم میبینم زندگی هیچوقت با من سر سازش نداشت لعنت بر من و بر زندگیی که از همو ...

😕😕😕اینطوری نگو عزیزم

💔دراین دنیای بی حاصل چرا مغرور میگردی..💔سلیمان گر شوی آخر نصیب مور میگردی... 💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😕😕😕اینطوری نگو عزیزم

اصلا نمیدونی چه حال بدی دارم، 

باور کن خیلی قلبم شکسته خیلی ناراحت م 

میدونی دیگه میترسم به چیزی دلخوش کنم و امیدوار باشم ، چون هر دفعه امید داشتم هر دفعه دلخوش کردم بعدش یجوری شکستم و زمین خوردم و دلم شکست که الان وقتی اتفاقی پیش بیاد که یذره رنگ و بوی خوب بده من میترسم ، شبیه مارگزیده هام!

به ی چیزی یکی دوسال دلخوش کرده بودم و امید داشتم بلکن درست بشه ولی امروز انگار تموم دنیا آوار شد رو سرم، دوباره قلبم شکست ،از عصری که برگشتم فقط دارم گریه میکنم، دیگه واقعا به معنای واقعی کلمه دارم به عدالت خدا شک میکنم! 

ازش خیلی دلخورم و خیلی ناراحتم ازش خیلی گله دارم!

نمیخوام برگردیم دیگه تحملش برام غیرقابل تصوره دعاکنین برام تصمیم سختی رو باید بگیرم

چرا دوستم مگه میشه

آسمون نارنجیه ابراشدن تیره 🌇چه غروب خوشرنگی دلم داره میره 💗🏇کاش میشد الان بیرون بریم ازخونه 🤸توبگو هستی بعدش همه چی جوره😊

درس میخوندم شاید زود تصمیم به ازدواج نمیگرفتم،،، از زندگیم و جوونیم لذت بیشتری رو میبردم

من از روییدن خار سر دیوار دانستم که ناکس کس نمیگردد بدین بالا نشینی ها.
اصلا نمیدونی چه حال بدی دارم،  باور کن خیلی قلبم شکسته خیلی ناراحت م  میدونی دیگه میترسم ...

به خودت و خدا دل خوش کن ادما همینن

آسمون نارنجیه ابراشدن تیره 🌇چه غروب خوشرنگی دلم داره میره 💗🏇کاش میشد الان بیرون بریم ازخونه 🤸توبگو هستی بعدش همه چی جوره😊
اصلا نمیدونی چه حال بدی دارم،  باور کن خیلی قلبم شکسته خیلی ناراحت م  میدونی دیگه میترسم ...

الهی عزیزم انشالله خدا خودش کمکت کنه توکلت بخدا باشه😔😔

💔دراین دنیای بی حاصل چرا مغرور میگردی..💔سلیمان گر شوی آخر نصیب مور میگردی... 💔
از ایران میرفتم تمام☺

بیا باهم بریم سفر دبی دبی منو باخودت ببر دبی دبی

خیلیییی از استرسارو به حداقل میرسوندم.مواظب سلامتیم بودم.جلوی خیلیییی از کارا رو میگرفتم.خودمو قوی ب ...

الان اینکارا رو کن

به خودت و خدا دل خوش کن ادما همینن

به خودم که نمیدونم دقیقا باید به چی دلم خوش باشه، به آدم ها هم که خیلی وقت دل خوش نمیکنم، دلم به خدا خوش بود، ولی دیگه کاملا ناامیدم ،کامل!