2777
2789
عنوان

اگه برمیگشتی عقب؟؟؟؟؟؟؟ 😉 😉 😉 😉

| مشاهده متن کامل بحث + 4828 بازدید | 320 پست
قربونت برم عشقم  شوهرم میگه خوبه اینجوری خودت ارامش داری  همیشه میگه سنت ۲۶ساله قلبت۵سال ...

بنطرم همینجوری خوبه چون بقول شوهرت تو دلمون آرامش داریم😍😍😍درضمن منم ۲۶ سالمه😍😍😍😍

💔دراین دنیای بی حاصل چرا مغرور میگردی..💔سلیمان گر شوی آخر نصیب مور میگردی... 💔
قربونت برم عشقم  شوهرم میگه خوبه اینجوری خودت ارامش داری  همیشه میگه سنت ۲۶ساله قلبت۵سال ...

عشق میکنی از زندگیت درسته زندگی بانفرت اصن خوب نیس من در حال حاضرم از هیچکی دلخور نیستم ینی کلا کاری به کسی ندارم

آسمون نارنجیه ابراشدن تیره 🌇چه غروب خوشرنگی دلم داره میره 💗🏇کاش میشد الان بیرون بریم ازخونه 🤸توبگو هستی بعدش همه چی جوره😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنطرم همینجوری خوبه چون بقول شوهرت تو دلمون آرامش داریم😍😍😍درضمن منم ۲۶ سالمه😍😍😍😍

عزیزممم هم سن هستیم 😘😘❤️❤️😘😘اره راس میگی ب قول حامد بهداد «خوبی هیچ وقت از مد نمیفته »بزن قدش پس🤛🏻✋🏻🤞🏻

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME

حاضر نیستم برگردم عقب

ولی اگه برمیگشتم اون شب انقد گریه نمیکردم انقد نمیخاستم که تنها باشم .. همه اخلاقای الانم و افسردگیم از بعده همون شبه ..کاش یادم میرفت 

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
آره خب راست گفته خدا از قبل خودش سرنوشت و زندگی مارو با بدبختی نوشته !نگران نیستم چون میدونم فردا اگ ...

بنطرم این خود ماییم که راهمونو زندگیمونو سرنوشتمونو انتخاب میکنیم الان که اینجا هستیم انتخاب خودمونه چون خودمون خواستیم من به این باور رسیدم دوستم

عشق میکنی از زندگیت درسته زندگی بانفرت اصن خوب نیس من در حال حاضرم از هیچکی دلخور نیستم ینی کلا کاری ...

اره عزیزم حرفت درسته کینه کم کم خود ادمو از درون تیره میکنه 😘مهربونی دگ ♥️

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
عزیزممم هم سن هستیم 😘😘❤️❤️😘😘اره راس میگی ب قول حامد بهداد «خوبی هیچ وقت از مد نمیفته »بزن قدش پس ...

✋✋👐👐👐👋👋👋👍👍👍👍😁😁😁

حاضر نیستم برگردم عقب ولی اگه برمیگشتم اون شب انقد گریه نمیکردم انقد نمیخاستم که تنها باشم .. همه ا ...

بگم برو یه اهنگ شاد گوش بده برقص میری؟ 

آسمون نارنجیه ابراشدن تیره 🌇چه غروب خوشرنگی دلم داره میره 💗🏇کاش میشد الان بیرون بریم ازخونه 🤸توبگو هستی بعدش همه چی جوره😊
اره عزیزم حرفت درسته کینه کم کم خود ادمو از درون تیره میکنه 😘مهربونی دگ ♥️

😍

من اگه برمیگشتم...... بیشتر تو راهنمایی اذیت میکردم 

یکی از کارهایی که من دوست داشتم طراحیه خیلی وقته نکردم میخوام شروع کنم ولی مشکلات زندگی امون نمیدن😔

بنطرم این خود ماییم که راهمونو زندگیمونو سرنوشتمونو انتخاب میکنیم الان که اینجا هستیم انتخاب خودمونه ...

خوبه باور خوبیه، به شرطی که بدونی مردم تو چه شرایطی زندگی کردن و بزرگ شدن، اون وقت شاید دیگه هیچوقت این باورو نداشته باشی!

اگه فقط یروز تو شرایط من زندگی کنی دیگه هیچوقت نمیگی همه چی به خود آدم بستگی داره!