2777
2789
عنوان

اگه برمیگشتی عقب؟؟؟؟؟؟؟ 😉 😉 😉 😉

| مشاهده متن کامل بحث + 4828 بازدید | 320 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عقب یعنی چقدر عقب؟ من از خدا میخواستم گل منو که درست کرده یذره بخت و اقبال و یذره شانس قاطیش کنه، ب ...

آسمون نارنجیه ابراشدن تیره 🌇چه غروب خوشرنگی دلم داره میره 💗🏇کاش میشد الان بیرون بریم ازخونه 🤸توبگو هستی بعدش همه چی جوره😊
روزی که بابام داشت می رفت بیمارستان ودیگه برنگشت قبل از اینکه در رو ببندم و بگم خدافظ حسسابی بغلش می ...

الهی..  خدا رحمتش کنه

آسمون نارنجیه ابراشدن تیره 🌇چه غروب خوشرنگی دلم داره میره 💗🏇کاش میشد الان بیرون بریم ازخونه 🤸توبگو هستی بعدش همه چی جوره😊
هییععععیییییی....

غصه نخور فقط پیرمیشی

کاش بدنیا نمیومدم کلا...

امیدوارم چون ترو دارم                             اگر روزی دختری داشتم به او می گفتم عاشق مردی نباش که مذهبی است؛ مردی که از ترس خدا تو را با اکراه میخواهد. زیرا روزی توبه می کند و سنگت می زند.عاشق مردی نباش که بی قید است؛ مردی که هیچ را مقدس نمی داند. زیرا روزی همه چیز را انکار می کند؛ تو را، عشق را، حتی خودش را. و رهایت می کند...اگر دختری داشتم به او می گفتم همیشه مرد های معمولی عشق های بهتری میسازند...مردهایی مثل پدرت💜💑

رشته دلخواهمو میخوندم 

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
ای جوونم بخاطر اینه دوست دارم من منم مثل خودتم یکی بدترین کارم درحقم کنه یه لبخند بزنه همه نفرتا میر ...

قربونت برم عشقم 

شوهرم میگه خوبه اینجوری خودت ارامش داری 

همیشه میگه سنت ۲۶ساله قلبت۵ساله واقعا عین بچه هام ینی یکی نابودم کنه بعد بگه میای اشتی؟میگم قبوله 😄شوهرمم جفت خودمه قهر میکنیم چن دقیقه بعد بهم میگیم میای اشتی کنیم 😄والا نمیدونم خوبه یا بد ولی بعضیا جوگیر میشن زیاد باهاشون خوبی

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
سنی ندارم ولی اگه برگردم عقب اولا یه کار شخصی رو هیچ وقت انجام نمی‌دادم. چون به معنای واقعی نابودم ک ...

واقعا نباید باکسی درد دل کرد یه روزی ادم ازیکی میبینه که فکر میکرده باهمه فرق داره