2777
2789
عنوان

اگه برمیگشتی عقب؟؟؟؟؟؟؟ 😉 😉 😉 😉

| مشاهده متن کامل بحث + 4828 بازدید | 320 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو انتخابم تجديد نظر ميكردم و بيشتر به احساسم اهميت ميدادم پاي فكر عاقلانه حسرت به دلم نميزاشتم

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

ازدواج نمیکردم جوونی میکردم از زندگی لذت میبردم آخر سر ازدواج میکردم این همه خامی نمیکردم😢😢

💔دراین دنیای بی حاصل چرا مغرور میگردی..💔سلیمان گر شوی آخر نصیب مور میگردی... 💔
كاري تو گذشته ام نكردم پشيمون باشم☺️

آسمون نارنجیه ابراشدن تیره 🌇چه غروب خوشرنگی دلم داره میره 💗🏇کاش میشد الان بیرون بریم ازخونه 🤸توبگو هستی بعدش همه چی جوره😊

ب بعضیا ک ظرفیت ندارن محبت اضافه نمیکردم .البته بازم میگم انجام میدم دلم کوچیکه طاقت نمیارم همینجا یکی منو بشوره بذاره کنار فرداش بگه ایگواناا سلام باهاش دلم صاااف میشه 😄خاک بر سر احمقم

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
با مامانم درد دل نمیکردم تا آبرومو جلو بابامو خواهرمو خاله هامو عموهام نبره......

اخی بمیرم میفهممت

آسمون نارنجیه ابراشدن تیره 🌇چه غروب خوشرنگی دلم داره میره 💗🏇کاش میشد الان بیرون بریم ازخونه 🤸توبگو هستی بعدش همه چی جوره😊

عقب یعنی چقدر عقب؟

من از خدا میخواستم گل منو که درست کرده یذره بخت و اقبال و یذره شانس قاطیش کنه، بعدم ازش میخواستم بگرده ببینه پدر و مادر بهتری هستن منو بده به اونا!

شایدم ازش میخواستم اصلا بی خیال آفرینش من بشه!

نون بیشتر میخریدم واسه خونه😐دو روزه نون ندارم حال بیرون رفتنم ندارم

😂😂😂ایولا داری

ب بعضیا ک ظرفیت ندارن محبت اضافه نمیکردم .البته بازم میگم انجام میدم دلم کوچیکه طاقت نمیارم همینجا ی ...

ای جوونم بخاطر اینه دوست دارم من منم مثل خودتم یکی بدترین کارم درحقم کنه یه لبخند بزنه همه نفرتا میره😕😕😕کاش خدا به هرکس اندازه قلبش بده

💔دراین دنیای بی حاصل چرا مغرور میگردی..💔سلیمان گر شوی آخر نصیب مور میگردی... 💔