2777
2789
عنوان

اگه برمیگشتی عقب؟؟؟؟؟؟؟ 😉 😉 😉 😉

| مشاهده متن کامل بحث + 4828 بازدید | 320 پست
افرین دختر سربزیر

البته اگه برمیگشتی عقب بهت میگفتما

آسمون نارنجیه ابراشدن تیره 🌇چه غروب خوشرنگی دلم داره میره 💗🏇کاش میشد الان بیرون بریم ازخونه 🤸توبگو هستی بعدش همه چی جوره😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

افرین دختر سربزیر

ن ربطی ب اینانداره الان ۵ساله ک باهمیم اما من خسته شدم ازگیردادناش و نمیتونمم ولش کنم چون دوسش دارم

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
ن ربطی ب اینانداره الان ۵ساله ک باهمیم اما من خسته شدم ازگیردادناش و نمیتونمم ولش کنم چون دوسش دارم

واقعا بنظرم دوستی چیز الکیه نمیدونم این فکرمه بخاطر همینم جواب هیچکیو ندادم... البته نمیخواستم اسمم سرزبون پسرا باشه چون محیط ما کوچیکه

آسمون نارنجیه ابراشدن تیره 🌇چه غروب خوشرنگی دلم داره میره 💗🏇کاش میشد الان بیرون بریم ازخونه 🤸توبگو هستی بعدش همه چی جوره😊
با همسرفعلیم ازدواج‌نمیکردم،بچه ها دعا کنید اگه قراره جداشم خدابهم شهامت بده اخه دوسش دارم

چرا بهش نمیگی

من خیلی وقتا به این فکرکردم که اگه بر میگشتم به گذشته فلان کارا نمیکردم تا الان اینقدر زجر نکشم بعد میبینم شاید اگه واقعا به گذشته هم برمیگشتم شاید بازم همین خطاها و اشتباه ها را میکردم

درکل هرگز دوست ندارم برگردم به عقب بجز تو یه مورد اونم دیدن خواهرم که فوت شده و من امشب خیلی دلتنگشم.☹️

من خیلی وقتا به این فکرکردم که اگه بر میگشتم به گذشته فلان کارا نمیکردم تا الان اینقدر زجر نکشم بعد ...

زندگی همه جوره بال پایین داره درهر شرایطی

ازدواج نمیکردم و باعموم میرفتم انگلیس

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!