2777
2789
عنوان

اگه برمیگشتی عقب؟؟؟؟؟؟؟ 😉 😉 😉 😉

| مشاهده متن کامل بحث + 4828 بازدید | 320 پست
اگه با عقل الانم باشه ارزش داره در غیر اینصورت که باز همون مسیرو میرفتم! اما دوس ندارم تغییر کنه&nbs ...

اغا شما دنیات شوهرته و دخترت چرا برگردی عقب

موفق باشی 

آسمون نارنجیه ابراشدن تیره 🌇چه غروب خوشرنگی دلم داره میره 💗🏇کاش میشد الان بیرون بریم ازخونه 🤸توبگو هستی بعدش همه چی جوره😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درسمو باجون ودل ادامه میدادم و روپای خودم وایمیسادم

مگه الان نخوندی

آسمون نارنجیه ابراشدن تیره 🌇چه غروب خوشرنگی دلم داره میره 💗🏇کاش میشد الان بیرون بریم ازخونه 🤸توبگو هستی بعدش همه چی جوره😊
اغا شما دنیات شوهرته و دخترت چرا برگردی عقب موفق باشی 

ممنون عزیزم، خیلی کارا هست که دوس داشتم انجام بدم و نشد، ولی الانمو واقعا دوست دارم اصلا نمیشه برگشت، خدا کنه هیچ کس حسرتی تو دلش نمونه

دنیام=شوهرم+دخترم  

اگه برمی گشتم به عقب اول جلو ی خانوادم ک مجبورم کردن با کسی ک دوست ندارم ازدواج کنم محکم وایمیسادم می گفتم نه بعد ادمایی اشتباه رو وارد زندگیم نمی کردم ک حالا بسوزم که چرا 😔

رفتی ندیدی بعد تو من دیگر آن من سابق نبودم 

میخواستم بگم باشوهرم ازدواج نمیکردم ولی یکم که واقع بینانه فک کردم دیدم نخیر من بازم این عنتر روانتخاب میکردم چون نمیتونم بدون اون زندگی کنم خاک توسرمن کنن عقب هم برگردم ادم نمیشم  

دنیا اگه مردبود اسمش دنیا نبود
میخواستم بگم باشوهرم ازدواج نمیکردم ولی یکم که واقع بینانه فک کردم دیدم نخیر من بازم این عنتر روانتخ ...

منم

خیلی از کارا رو انجام نمیدادم    

اجازه ☝️ یکیشونام ببر

مگه الان نخوندی

خوندم کاردانی کامپیوتر چندتا واحدم موند پاس نکردم بخاطرازدواج الانم حسرت مدرک بالاترو داشتن کار مونده به دلم منم ویه بچه هشت ماهه که هروقت میبینمش انگار یه هشدار بهم نشون میدن که تموم شد توالان مادری اشپزیتو بکن پوشک.عوض کن به شوهرت برس ای خدااااااا

دنیا اگه مردبود اسمش دنیا نبود
با دوس پسرم دوس نمیشدم

افرین دختر سربزیر

خوندم کاردانی کامپیوتر چندتا واحدم موند پاس نکردم بخاطرازدواج الانم حسرت مدرک بالاترو داشتن کار موند ...

مگه مادر بودن چشه قربون بچت برو اگه دختره بدش من