2777
2789
عنوان

اگه برمیگشتی عقب؟؟؟؟؟؟؟ 😉 😉 😉 😉

| مشاهده متن کامل بحث + 4828 بازدید | 320 پست

اخه تا کجا به عقبم برم؟ من اگه به سال انتخاب رشته ام برگردم عالی بود...مرداد۸۹...البته عقلم هم بیشتر میبود.

بهفروردین ۹۳ برای جلوگیری از یک رابطه. اگه هم به هفت هشت سالگی میرسیدم یا کمتر خانواره ام را مجبور ب بچه دار شدن میکردم

من سبد میبافم.سبدای سیسمونی و خونه. اگه خاستین...

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اخه تا کجا به عقبم برم؟ من اگه به سال انتخاب رشته ام برگردم عالی بود...مرداد۸۹...البته عقلم هم بیشتر ...

مگه چندتایین

آسمون نارنجیه ابراشدن تیره 🌇چه غروب خوشرنگی دلم داره میره 💗🏇کاش میشد الان بیرون بریم ازخونه 🤸توبگو هستی بعدش همه چی جوره😊

چرا هیچکی از ازدواج راضی نیست کسی هم هس راضی باشه

آسمون نارنجیه ابراشدن تیره 🌇چه غروب خوشرنگی دلم داره میره 💗🏇کاش میشد الان بیرون بریم ازخونه 🤸توبگو هستی بعدش همه چی جوره😊

آدماى اشتباه رو وارد زندگيم نميكردم. يا وارد كردم سريع عاقلانه بيرونشون ميكردم

يه رشته ي ديگه درس ميخوندم. 

قدر پدر و مادرم رو بيشتر ميدونستم

الانم دير نيست واسه رسيدن به اين سه تا. قدرتشو دارم.

ماباهم خیلی صمیمی ایم مثل دوستا، بعد یه شب حرفایی زد و من پرسیدم فک کردی من بخاطر.. بهت نزدیک شدم. ه ...

بعضی وقتا ادم منظور بدی نداره ولی طرف بدش میاد ادم داغون میشه

به حرف بقیه گوش نمیکردم و میرفتم رشته ای که دوست داشتمو میخوندم ....   از ایران میرفتم ..... ۶ سال پیش خونه میخریدم که پولم بی ارزش نشه  ..... ۳ ماه پیش همه پولمو میدادم سکه 😥

ماباهم خیلی صمیمی ایم مثل دوستا، بعد یه شب حرفایی زد و من پرسیدم فک کردی من بخاطر.. بهت نزدیک شدم. ه ...

یه خاطره بگم از ناراحت شدن اغا ما یه خانوم بهمون تو یه جمع یه چیزی داد گفت بده به کربلایی زهرا ما نمیشناختیمش بچه بودیم داد زدیم کربلایی زهرا به ای سی یو.. 

این پیرزنه هم خرافاتی اینقد چی گفت که نگو گفت خودت بری ای سی یو اینجور میگی که من بمیرم 😂😂😂😂

یه خاطره بگم از ناراحت شدن اغا ما یه خانوم بهمون تو یه جمع یه چیزی داد گفت بده به کربلایی زهرا ما نم ...

منم کلی گریه کردم خاک توسرش هنوز زنده هس😂😂😂😂