2777
2789
عنوان

اگه برمیگشتی عقب؟؟؟؟؟؟؟ 😉 😉 😉 😉

| مشاهده متن کامل بحث + 4828 بازدید | 320 پست

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

این همه گندنمیزدم تاواس همه تجربه بشم اینقداشتباه سهل انگاری دارم بایدکلاهمه چیروعوض کنم مخصوصابه موقع مسرفتم دکترتایه کیست کوچسک بزرگ نشه ونترکه وکلااین همه بلاسرم نمیومد این بزرگترینش بودسقط نمیکردم بچه ی دومموکلاازاونذموقعکلی مشکل واسم پیش اومده وملی چیزای دیگه اینابزرگاش بودکلااشتباهام زیاده

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت
دوست پسرو نميگيرن  اين واژه رو چرا همه به كار ميبرن؟ لهجه ي جاييه مگه؟

هرچی فک کردم چیز دیگه ب ذهنم نرسید😂😂😂😂 دوسپسردار نمیشدم؟ پسربازی نمیکردم؟ دوسدختر پسری نمیشدم؟ پسری را ب دوستی نمیپذیرفتم؟ 

دو تا نظر هست که میگم:

۱- میگن یک درختی هست که تمام غصه ها و سختی های ادما بهش اویزونه . اما هرکسی  بین اون همه مشکل و غصه مال خودش رو انتخاب میکنه.!

۲_ قبل از اینکه هر آدمی دنیا بیاد زندگیشو نشونش میدن و یه جایی یک چیزی میبینه که حاضر میشه غصه ها و مشکلات رو هم که میبینه بخاطر اون  اتفاق شیرین بدنیا بیاد!