2789

من و مادرم چندین سال مشتری قالیشویی اقدسیه هستیم فرش دستباف و ماشینی دادم خیلی تمیز خوب میشورندمن اقدسیه را معرفی میکنیم درظمن همه جاتهران سرویس دارند امیدوارم تونسته باشم کمک کنم دوتاازشمارهاشون می‌زارم.۸۸۵۲۱۵۱۶و۲۲۴۵۶۵۶۵

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

قالی شویی ساوین خوبه

من فرشای مامانم داده بودم به ساوین خودشون میان میبرن سرموقع هم میارن کارشون خیلی تمیییزه همه جای تهران سرویس دارن به همه اینجا روپیشنهاد میکنم اینم شمارشون ۷۷۱۱۰۰۷۹   ۸۸۶۵۱۹۸۶

قالیشویی ونک خیلی عااالیه کارش.

برادر شوهر من سرویسکار قالیشویه توی خیلی از قالیشویه ها کار کرده توی اونا فقط قالیشویی ونک خوبه چون کارخونش مستقله و عضو معتبر و قدیمی اتحادیست کارشم خیلی تمیزه من خودم و اطرافیانمون همیشه فرشامونو میدیم قالیشویی ونک همه جای تهرانم سرویس داره چند تا از شماره هاشو میذارم.۸۸۶۴۲۲۱۲       ۲۲۹۰۲۵۴۵

۷۷۹۰۵۸۶۳

قالیشویی دریا محشره 

من فرشام روشن خریده بودم بعدازتولد دخترم خیلی کثیف شده بود به سفارش یکی از اقوام فرشامو دادم قالیشویی دریا امروز تحویل دادن خیلی راضییی بودم بنظرم اینجا بدید کارشون خوبه اینم شمارش   ۷۷۱۹۱۷۲۴

به نظر من قالیشویی زعفراانیه فوق العادس . هر سال هم فرشای خودمو و خونه خواهرمو میدم قالیشویی زعفراانیه خیلی تمیز و براق میشه . کارشون بی نظیره حیفم اومد معرفیشون نکنم شمارشو میزارم ۸۸۳۷۰۸۶۳ و ۲۲۶۰۵۰۳۷

ممنون که قالیشویی اندرزگوو را معرفی کردید منم فرشهای دستی وماشینی رابهشون دادم امروز برام اوردن ازشستشوی تمیز وتحویل به موقه واقعا راضیم وازهمه مهمتر بسیار منصف کاملامعقول وبدون هرگونه هزینه تراشی غیر واقعی که اکثر ارایه دهندگان انجام میدن من که دیکه مشتریشون شدم به همه هم پیشنهاد میکنم یک بار هم که شده امتحان کنن کارشون خیلی عاااااای اینم تلفونش   77091702                                                                                                                                              22291775

قالیشویی ساوین کارشون عالیییه

من شهریورماه به سفارش دوستان توی همین سایت برای اولین باربعدعروسیم چندتافرش دستباف وماشینی سپردم بهشون جهت شستشو خیلی ازتمیزی فرشام راضی بودم چندتا از دوستام معرفی کردم اونا هم انصافاراضی بودن .

همه جای تهران هم سرویس دارن شمارش توسایتش هست

از نظر من کار قالیشویی ونک خوبه .فرش ها رو سالم و خیلی تمیز تحویل میدن.مخصوصا دستبافتو عالی میشورن

در ابتدا ترس از رنگ دادن فرش های دستبافتم داشتم خدا شکر اونرو هم عالی و خوب شستن خدمات این قالیشویی نسبت به دیگر قالیشویی های تهران به نظر من بهتره

همه چیز بسیار عالی و زمان بندی دقیق بود.

شماره تماس هایی که روی کد اشتراکم موجوده رو براتون میذارم.    ۸۸۶۴۲۲۱۲

شعبه غرب.۴۴۲۱۵۷۴۹

شعبه شمال.۲۲۹۰۲۵۴۵

شعبه شرق.۷۷۹۰۵۸۶۳