2789
منم فرشهامو دادم قالیشویی ونک خیلی راضیم .ممنون از پیشنهادت شمارش ۸۸۶۴۲۲۱۲

سلام منم قالیشویی ونک رو پیشنهاد میکنم 😍❤❤

فرشامو دو تا تبریز چله ابریشم و یه ۱۲ متری ماشینی سفید ترک دادم بسیار عالی بود.خیلی زود بهم تحویل دادن.کارشون خیلی خوب بود.

تلفنش ۸۸۶۴۲۲۱۲ .و ۲۲۹۰۲۵۴۵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قالیشویی فرمانیه خوبه

ماقبلابا قالیشویی دیگه ای کار میکردیم ولی خب… راضی نبودیم و مجبورشدیم شرکت قالیشوی رو عوض کنیم و ب توصیه بستگان فرمانیه رو انتخاب کردیم والان چندساله مشترک این قالیشویی هستیم و بسیارراضی هستیم بعداز کیفیت خوبی ک دارن از قیمتهاشون راضی هستیم.همه جای تهران شعبه دارن.

۲۲۴۶۲۴۰۰

از کار قالیشویی یاران انصاف راضی هستم و چون گفتن کارشون تضمینی هست و تا وقتی که ما رضایت ندیم هیچ هزینه ی نمیگیرن من خیلی راضی هستم از قالیشویی یاران انصاف بابت کار خوبشون تشکر میکنم واقعا اسمشون روشون هستش با انصاف هستن نسبت به قیمت شون این هم شماره هاشون 02144024996

02122220447 

09938740045

دوستان براتون شمارشون گزاشتم که اگر دوست داشتین تماس بگیرین من راضی بودم

09100130166

قالیشویی ونک خیییلی خوبه❤❤🙏🙏. فرشهای دستبافت کرک گل ابریشم دادم برای شستشو البته زمانی که کارشناسشون اومد بهم توصیه کرد ریشه فرشامو تعویض کنم آخه ریشه ها همشون پوسیدگی داشت دست میزدی در میومد این پوسیدگی در اثر مواد شیمیایی که ۳ سال پیش دادم یه قالیشویی به وجود اومده بود .امروز فرشامو آوردن هم شستشو و ریشه بافیشون خیلی خوب شده اصلن معلوم نیست ریشه ها عوض شده چون ریشه فابریکی برام زدن خیلی خیلی ممنونم از مجموعه کارخونه قالیشویی ونک ومدیریت خوبشون جناب مقدسی واقعا انسان شریف و مردم داری هستن تخفیف خوبی هم بهم دادن محبت کردن و منم وظیفه دونستم تجربمو به اشتراک دوستان بذارم واقعا کارشون نامبروانه.👌👌 

شمارشونو میذارم.

خوبیش اینه کل تهران شعبه داره.۸۸۶۴۲۲۱۲

قالیشویی زعفرانیه عاااااالیه 😍😍👌👌هفته پیش دستبافت دادم  بعد ماشینی هامو دادم امروز آوردن بی اغراق بگم خیلی خیلی کارشون تمیز و بی نقصه قیمتاشونم خوبه شمارشو میذارم.

۲۲۱۷۴۸۸۲

قالیشویی ونک خیییلی خوبه❤❤🙏🙏. فرشهای دستبافت کرک گل ابریشم دادم برای شستشو البته زمانی که کارشناسش ...

سلام دوست عزیز منم فرشهای ماشینی و دستبافت دادم قالیشویی ونک کیفیت کار بسیار عالی زمان تحویل بسیار عالی قیمت عالی همه چیز در حد انتظار 😍😍❤❤❤💙💙💙💙💙🙏🙏🙏

ازقالیشویی دارآباد خیلی راضیم کارش بسیار تمیزه❤️😍😍👍👍👍💛💛💚💚💚💚💚💚💚💜💜💜💜

با کلی تحقیق و بررسی بالاخره فرشهای دستبافت سپردم کارخانه قالیشویی دارآباد برام شستن و ریشه فرشام که خراب شده بود رو برام درست کردن خیلی استرس داشتم فرشام تمیز و سلامت برگرده خداروشکر هم به موقع برام بردن و آوردن هم کاربسیارتمیز و بدون هیچ ایرادی تحویلم دادن قیمتاشونم از جاهای دیگه خیلی مناسبتره ۰وظیفه دونستم منم نظرمو به اشتراک بذارم خوبیش اینه چون کارخونست همه جا تهران شعبه داره شماره تلفن دفتر مرکزیشو دارم میذارم 

۲۶۱۰۰۸۸۶

۲۲۹۸۹۶۵۳

قالیشویی ساوین....منم فرشام کرم رنگه..دخترم دوسالشه از رژلب و خوراکی هرچی بگی روشون ریخته بود.دادم قالیشویی مثل روز اول که خریدم شدن خیلی ازکارشون راضیم.بهمن ماه بود دادم فکر کنم اعلا شویی کردن واسم شمارش تو نت هست

من فرشهامودادم اندرزگو ۱۰ روز طول کشید و تمیز نشستند و ریشه یکی از فرشها رو پاره کردند و درپاسخ به اعتراض من گفتند فرشتون پوسیده بود درحالی که برای اولین بار فرشها شسته شد تازه قرار بود فرشها رو لوله شده ببرند و بیارند .موقع بردن کارگرشون از پله ها سر داد پایین وقتی آوردند فرش ۶ متری لوله شده  رو ازکمر شکوندند و کرده بودند داخل اسانسور. اصلا اعتماد نکنید فرشها پر از تاید بود پشت فرشها کثیف بود همونطور برگردوندند گفتند فقط روی فرش رو میشوریم که کثیفی روی فرش هم خوب پاک نشده بود کلا ناراضی هستم و به هیچ وجه به شما توصیه نمیکنم این تعریفهاروهم خودشون مینویسند بنده هم خوندم گول خوردم ۳ میلیون هم پول گرفتند متری ۱۰۰ تومن

قالی شویی اندرزگو

با سلام 

من از اطلاعات و نظرات شما استفاده کردم فرماشو دادن به قالی شویی اندرزگو  عالی شویی اشو انتخاب کردم متری 60 هزار -  واقعا فرشام محشر تمیز شدن  ریشه ها سفید - دیروز جاروبرقی میکشیدم یاد روز اولی که خریدم افتادم نو تمیز و براق - خداوند به کسب و کارشون برکت بده- خیالم راحت شد 

قالی شویی الهیه محششره سری قبل دادم جای دیگه اسمش یادم نیست راضی نبودم ازش فرشام دستبافت بود چنتاهم قالیچه داشتم یکی ازفرشامم اب ریخته بود و رنگش تغییر کرده بود خیلی نگران بودم که درست نشه ولی به توصیه دوستان توی همین سایت قالیشویی الهیه رو معرفیکردن خیلی ازکارشون تعریف شنیده بودم منم هم وقتی فرشامو دادم و برام اوردن هم خیلی تمیز شسته بودن و هم رنگ فرشمو درست کرده بودن مثل روز اولش شده خیلی راضیم ازکارشون قالیشویی الهیه کارش حرف نداره👌👌 شمارش تو سایتش هست