کیا تودوران عقد ونامزدی خانواده هاشون سخت گیری میکردن یکم ازخاطرات اون موقع بگین
الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید
من..مامانم نمیزاشت باشوهرم بریم بیرون و گاهی که حرف میزدیم تلفنی گوشیو ازم میگرفت
خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄 قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤ غصه نخور دیووووونه 😄 کی دیده شب بمونه؟😍 بالاخره همه چی درست میشه 😔 درستم نشد تموم که میشه 💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
ماباید تاساعت ده خونه بودیم چون خانوادم عقیده داشتن تااون ساعت شیطون توجلدمون نمیره
الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید
والا من از اول ازدواج و نامزدیم همه خانواده دوست داشتن ک من همش با شوهرم دعوا بگیریم من بهش احترام میزارم خانوادم بدشون میاد وهمش میگن انقدر نازه شوهرتو نکش گندش در میاد خیلی اذیت میشم کلا تا ما بهم محبت میکنیم کله خانواده یه جوری نگاه میکنن.دوران نامزدیم فقط دوست داشتم تموم شه
اگر پاداشا بودم شک نکن صدای خنده ات را سرود ملی میکردم مادررررررر😚😚😚
هییییی، دست رو دلم نذار ، از خواستگاری تا عروسیم بخاطر عجول بودن آقا داماد جناب همسر نامزدی نداشتم ، چقدر دلم می خواست، هنوزم که هنوزه سر شوهرم غر میزنم تو نذاشتی
مامانم با بابام نامزد بودن قایمکی تلفنی باهم حرف میزدن داییم یه جوری مامانم روزده هنوز بعد بیست وخورده ای سال جاش مونده
خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄 قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤ غصه نخور دیووووونه 😄 کی دیده شب بمونه؟😍 بالاخره همه چی درست میشه 😔 درستم نشد تموم که میشه 💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
منم حسرت میخورم ک چرا نرفتم نمیزاشتن خانواده م زیادپیش هم باشیم میگفتن دختربی ارزش میشه حالایکی نیست بهشون بگه الان خیلی باارزشم من ک فقط ماهی ۴ بارهمدیگرو میدیدیم اونم حداکثریک روز و دوشب