سه ماهه باردارم ،ویار و تهوع ندارم خدا رو شکر، ولی به بوی غذا حساس شدم مخصوصا انواع گوشت ، نمیتونم آشپزی کنم ، سه ماه پیش خانواده ام بودم بهم رسیدن اما دیگه اومدم خونه خودم از وقتی اومدم شوهرم درست میکنه ، میلم به غذا کمه ، تنوع غذایی که دوست دارم خیلی محدوده ، ماست دوغ خیار شده غذای اصلی من ، فقط چیزای ترش و خنک ، از بوی گوشت و خودش متنفرم ، صالاد الویه دوست دارم مثلا ، حالا نمیشه که همش شوهرم درست کنه میخوام خودم درست کنم ولی چی درست کنم که نه بو داشته باشه نه انواع گوشت ها رو و نه چرب باشه ؟؟؟
ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من میاندازی، همچون گرههای قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییدهتر شود، مجسمه زیباتر میشود.
خب بوشو اینطوری یه کاریش کنم مواد توشو چیکار کنم ؟! شاید چون یه مدته آشپزی نکردم تنوع غذایی از دستم ...
اره به نظرم خونه ماماني بهت خوش گذشته لوس شدي كم كم شروع كن
منم ذقيقا مث خودم اخه
كنار غذا خيار شوهر خيلييي حال ميده الان بخور مزه غذارو هم خوب ميكنه دوغ هم ك عاليه اينا كمكت ميكنه
ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من میاندازی، همچون گرههای قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییدهتر شود، مجسمه زیباتر میشود.
خیار شور که نمک داره بعدها ورم بارداری میگیره و فشارش میره بالا
من يه سره دوغ و كشك و خيارشور ميخورم😭😭😭
چيكار كنم بدجور طلب داره بدنم
حالت تهوعمو كاهش ميده