2777
2789
عنوان

بد غذایی

172 بازدید | 9 پست

سه ماهه باردارم  ،ویار و تهوع ندارم خدا رو شکر، ولی به بوی غذا حساس شدم مخصوصا انواع گوشت ، نمیتونم آشپزی کنم ، سه ماه پیش خانواده ام بودم بهم رسیدن اما دیگه اومدم خونه خودم از وقتی اومدم شوهرم درست میکنه ، میلم به غذا کمه ، تنوع غذایی که دوست دارم خیلی محدوده ، ماست دوغ خیار شده غذای اصلی من ، فقط چیزای ترش و خنک ، از بوی گوشت و خودش متنفرم ، صالاد الویه دوست دارم مثلا ، حالا نمیشه که همش شوهرم درست کنه میخوام خودم درست کنم ولی چی درست کنم که نه بو داشته باشه نه انواع گوشت ها رو و نه چرب باشه ؟؟؟

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️

همين ابدوغ خيار اينا 

تهويه بزن 

دروپنجره باز بزار كولر بزن 

به روسري عطر بزن ببند دور دماغت 

سريع همه رو بريز تو قابلمه بيا اينور 

دونه دونه تفت نده 

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

من حامله نیستم ولی ویار دارم😎❤😅

خیلییییییی بدغذام درست نمیشم😅

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همين ابدوغ خيار اينا  تهويه بزن  دروپنجره باز بزار كولر بزن  به روسري عطر بزن ببند ...

خب بوشو اینطوری یه کاریش کنم مواد توشو چیکار کنم ؟! شاید چون یه مدته آشپزی نکردم تنوع غذایی از دستم در رفته 

خب بوشو اینطوری یه کاریش کنم مواد توشو چیکار کنم ؟! شاید چون یه مدته آشپزی نکردم تنوع غذایی از دستم ...

اره به نظرم خونه ماماني بهت خوش گذشته لوس شدي كم كم شروع كن 

منم ذقيقا مث خودم اخه 

كنار غذا خيار شوهر خيلييي حال ميده الان بخور مزه غذارو هم خوب ميكنه دوغ هم ك عاليه اينا كمكت ميكنه

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
اره به نظرم خونه ماماني بهت خوش گذشته لوس شدي كم كم شروع كن  منم ذقيقا مث خودم اخه  كنار ...

چون بارداری پر خطر اونم بعد کلی انتظار بوده هم خانواده ام بهم رسیدن هم مادر شوهرم هم شوهرم و دوستام دیگه سختمه برم آشپزخانه

اره به نظرم خونه ماماني بهت خوش گذشته لوس شدي كم كم شروع كن  منم ذقيقا مث خودم اخه  كنار ...

خیار شور که نمک داره بعدها ورم بارداری میگیره و فشارش میره بالا

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙
خیار شور که نمک داره بعدها ورم بارداری میگیره و فشارش میره بالا

من يه سره دوغ و كشك و خيارشور ميخورم😭😭😭

چيكار كنم بدجور طلب داره بدنم 

حالت تهوعمو كاهش ميده

من يه سره دوغ و كشك و خيارشور ميخورم😭😭😭 چيكار كنم بدجور طلب داره بدنم  حالت تهوعمو كاهش مي ...

منم عااااشق خیارشور شده بودم

اما یا نمیخوردم یا خییییلییییی کم 

اما بازم آخرش بدجور ورم کردم

سعی کن کمتر بخوری چیزای شور و نمکی

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙