2777
2789
عنوان

شما حاضرین در مقابل شوهر

925 بازدید | 68 پست

تو دعواها سکوت کنید؟حتی اگه حق با شما باشه؟زورتون نمیگیره؟سزتون داد بزنه توهین کنه یا دست پرت کنه براتون واسه اینکه شدت نگیره و کتک نخورین سکوت کنید؟

منظورم اینه اگه جای کسی بودین که این شوهر رو داشت اینکهرو میکردین؟

کاش خوشبختی  مثل مرگ حق همه بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولش نه ولی بعدش شاید مجبور میشدم سکوت کنم

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
اگر عصبیه یکم‌ صبوری کن بعد سر فرصت باهاش صحبت کن 

قصدمم همینه اینکارم کردم اما حس میکنم عادت کرده با این نوع خشونت رفتار کنه یعنی  نسبت به قبل حتی شاید بدتر شده 

اصلا، اینجوری پرو تر میشه، یکبار که از حقت دفاع کنی حساب کار دستش میاد، فوقش کتکم خوردی برو پزشک قانونی تا به غلط کردن بیفته، ببخشیدا

رَبَّنــٰا وَلَا تُحَمِّلْــنَا مَا لَا طَـاقَةَ لَنَـا بِهِ✨🕋🤲🏻

متاسفانه مردا وقتی روانی بشن اینکارارو میکنن اکثرا بذار آروم شه چون مردا تو عصبانیت نمی فهمن چکار میکنن یا چی میگن وقتی آروم شد باهاش سرد برخورد کن محلش نذار ن‌ک‌ج ندی یا طوری ک تابلو باشه یعنی منظورم قهر نیست سرد برخورد کردن منظورمه بعد‌اگه‌گفت چیه بگو اینجوری رفتار کردی ناراحت شدم اون موقعه خودش میات ازت عذرخواهی میکنه‌بگو دفعه‌دیگهتکرار نشه ک نمی دونم اون موقعه چ عکس العملی نشون بدم شاید طوری شد ک دودش رفت تو چشه دوتامون

اصلا، اینجوری پرو تر میشه، یکبار که از حقت دفاع کنی حساب کار دستش میاد، فوقش کتکم خوردی برو پزشک قان ...

خودمم اینفکرو میکنم چون یه مدت به گفته ی مشاور و یکی از دوستام ساکت شدم حس میکنم راحت تر شده تو فحاشی و دست درازی 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز