مهسا01 مدیر استارتر عضویت: 1396/06/25 تعداد پست: 1289 عنوان شما حاضرین در مقابل شوهر 925 بازدید | 68 پست تو دعواها سکوت کنید؟حتی اگه حق با شما باشه؟زورتون نمیگیره؟سزتون داد بزنه توهین کنه یا دست پرت کنه براتون واسه اینکه شدت نگیره و کتک نخورین سکوت کنید؟منظورم اینه اگه جای کسی بودین که این شوهر رو داشت اینکهرو میکردین؟ کاش خوشبختی مثل مرگ حق همه بود 1397/05/03 | 10:24 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_علی179 عضویت: 1388/01/17 تعداد پست: 656 خییییر خدایا این همه استخوان داشتم چرا دلم را شکستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
samanehgoli عضویت: 1397/04/01 تعداد پست: 3151 من حرفمو میزنم بعدا اون بخواد حرف بزنه میگم تمومش کن یا دیگه حوابشو نمیدم خودش ساکت میشه
مرجانم عضویت: 1396/05/17 تعداد پست: 1624 من متاسفانه جلوی زبونمو نمیتونم بگیرم..الانم که دوستم با یه پسری اصلا جلو زبونمو نمیتونم بگیرممممممممم میشه برای صاحابخونه شدنم یه صلوات بفرستین..ممنون
kiyantala عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 32923 سکوت همیشه هم خوب نیست 😍آه باران باران شیشه پنجره را باران شست از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
الهام_ش21453 عضویت: 1392/04/06 تعداد پست: 8819 اولش نه ولی بعدش شاید مجبور میشدم سکوت کنم 🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
عروس_خانوم1 عضویت: 1396/02/13 تعداد پست: 7379 من زیاد اهل دعوا نیستم معمولا حرص میخورم خیلییییییییی از تو خدایا برام حفظ کن نی نی امو،خانوما در حق هم دعا کنیم
sara_f..... عضویت: 1390/08/02 تعداد پست: 3452 من بیشتر وقتا اصلا دلم نمیخواد از حقم دفاع کنم لال میشم و غصه میخورم دست منو بگیر.حالم جهنمه.از حس هرشبم.هرچی بگم کمه.
مهسا01 مدیر استارتر عضویت: 1396/06/25 تعداد پست: 1289 اگر عصبیه یکم صبوری کن بعد سر فرصت باهاش صحبت کن قصدمم همینه اینکارم کردم اما حس میکنم عادت کرده با این نوع خشونت رفتار کنه یعنی نسبت به قبل حتی شاید بدتر شده کاش خوشبختی مثل مرگ حق همه بود
najmeh70 عضویت: 1396/09/08 تعداد پست: 1412 اصلا، اینجوری پرو تر میشه، یکبار که از حقت دفاع کنی حساب کار دستش میاد، فوقش کتکم خوردی برو پزشک قانونی تا به غلط کردن بیفته، ببخشیدا رَبَّنــٰا وَلَا تُحَمِّلْــنَا مَا لَا طَـاقَةَ لَنَـا بِهِ✨🕋🤲🏻
sama98 عضویت: 1397/04/05 تعداد پست: 2351 متاسفانه مردا وقتی روانی بشن اینکارارو میکنن اکثرا بذار آروم شه چون مردا تو عصبانیت نمی فهمن چکار میکنن یا چی میگن وقتی آروم شد باهاش سرد برخورد کن محلش نذار نکج ندی یا طوری ک تابلو باشه یعنی منظورم قهر نیست سرد برخورد کردن منظورمه بعداگهگفت چیه بگو اینجوری رفتار کردی ناراحت شدم اون موقعه خودش میات ازت عذرخواهی میکنهبگو دفعهدیگهتکرار نشه ک نمی دونم اون موقعه چ عکس العملی نشون بدم شاید طوری شد ک دودش رفت تو چشه دوتامون
مهسا01 مدیر استارتر عضویت: 1396/06/25 تعداد پست: 1289 اصلا، اینجوری پرو تر میشه، یکبار که از حقت دفاع کنی حساب کار دستش میاد، فوقش کتکم خوردی برو پزشک قان ... خودمم اینفکرو میکنم چون یه مدت به گفته ی مشاور و یکی از دوستام ساکت شدم حس میکنم راحت تر شده تو فحاشی و دست درازی کاش خوشبختی مثل مرگ حق همه بود