2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قبلا با شوهرم دوست بودم که بخاطر اخلاق بد من جداشدیم ولی باز برگشت و ازم خواست که برگردم من خواستم اذیتش کنم گفتم که نامزد کردم چندماه گذشت دوباره اومد منم گفتم که نامزدیمو بهم زدیم و عقد کردیم 

دیشب دلم خواست راستشو بهش بگم چون واقعا دوسش دارم اونم دوسم داره میدونم ولی همین که گفتم گفت پس نامزدت نبوده باهم دوست بودین گفت ازم منتفره و خیلی چیزای دیگ

نمیدونم خودمم موندممم البته طرف من خودش نامرد دنیا بودااااا ولی چون هیچ بهونه ای نذاش برا جداشدن ازم ...

نه اون خیلی خوبه اولین بارم من اذیتش کردم دارم دق میکنم از دیشب

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1420005/سیاست-زنانه-ناز-کردن?page=7419

عزیزم اگه کسی نتونست راهنماییت بکنه برو توی این تایپک بپرس چون اینجا خانم های متاهل و خوش سلیقه زیاد هستن 

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 
پس مال تو قصیه فرق میکنه  ولی دوروزصب کن عصابنیش بخابه بعداس بده فرصت بده اینو گوش کن

اره من خیلی لجباز بودمو مضخرف خیلی صبوری کرد ولی وقتی اولین بار رفت فهمیدم چیکار کردم اما الان خیلی فرق داره شوهرمه نمیخام زندگیم اینجوری هراب شه چون میدونم یه کاری رو که بگه انجام میده