2777
2789
اره من خیلی لجباز بودمو مضخرف خیلی صبوری کرد ولی وقتی اولین بار رفت فهمیدم چیکار کردم اما الان خیلی ...

عزیزم همسرمن برعکس همسرته تاحالا ن حرف خوب شنیدم ازش ن احترام تنهاچیزی ک توگوشمه اینکه میگف دوست ندارم بزور برتم گرفتنت مال من ک ارزششونداره بیفتم  دنبالش ولی همسرت انگارخوبه صب کن حالش بهترشه اس بده ادم توعصبانیت خیلی حرفامیگه فرصت بده اروم شه

عزیزم همسرمن برعکس همسرته تاحالا ن حرف خوب شنیدم ازش ن احترام تنهاچیزی ک توگوشمه اینکه میگف دوست ندا ...

خیلی مهربونه وقتی اخلاقشو دیدم دلم نیومد بهش راستشو نگم عذاب وجدان داشتم ولی بهم گفت دیگ ارزش نداری برام حتی اگه بریم سرخونه زندگیمون برام مهم نیستی به نفعته جدا شی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیشب اخر شب بهش زنگ زدم گفتم فردا حرف میزنیم حدودا یک ماه پیش برادرشوهرم فوت شد خیلی روحیش داغونه از دیشب ی ثانیه نخابیدم منتظرم یا بیاد یا زنگ بزنه ولی خبری نیست

خیلی مهربونه وقتی اخلاقشو دیدم دلم نیومد بهش راستشو نگم عذاب وجدان داشتم ولی بهم گفت دیگ ارزش نداری ...

مگ چی بوده اون رازت؟ خب عزیزم وقتی قراربود هیییچوقت نفهمه واقعیتو اشتباه کردی گذشته روبازگوکردی اینو همه روانشناسا هم عقیده ان

مگ چی بوده اون رازت؟ خب عزیزم وقتی قراربود هیییچوقت نفهمه واقعیتو اشتباه کردی گذشته روبازگوکردی اینو ...

آخ کاش نمیگفتم لعنت بهم،اخه من واقعا هیچوقت بعد رفتنش نامزد نکردم فقط خواستم اذیتش کنم کاش میزاشتم همون دروغو باور کنه

آخ کاش نمیگفتم لعنت بهم،اخه من واقعا هیچوقت بعد رفتنش نامزد نکردم فقط خواستم اذیتش کنم کاش میزاشتم ه ...

خیلی ساده ایییییی خیلیییییی وقتی داشتی زندگیتومیکردی یهو ا نه ساساتی شدی جوگیرشدی ب داشتی گفتی خودتم خراب کردی

خیلی ساده ایییییی خیلیییییی وقتی داشتی زندگیتومیکردی یهو ا نه ساساتی شدی جوگیرشدی ب داشتی گفتی خودتم ...

حماقت کردم کاش نمیگفتم الان حرف راستمم باور نمیکنه حس بدی دارم فک میکنم از دست میدم همه چیو از دیشب ی ثانیه نخابیدم فقط دلم خواست حقیقتو بهش بگم لعنت به من 

حماقت کردم کاش نمیگفتم الان حرف راستمم باور نمیکنه حس بدی دارم فک میکنم از دست میدم همه چیو از دیشب ...

حقیقت همیشه خوب نیس تو اونموقع بایدحقیقتوبگی ک ب زندگی الانت ربط داشتته باشه یا مطمعن باشی همسرت میفهمه وبهتره حقیقتولگی نکه ا من ینجوری بشینی خودتوخراب کنی عب نداره حالا اجازه بده حرصش بخابه بهدد

حقیقت همیشه خوب نیس تو اونموقع بایدحقیقتوبگی ک ب زندگی الانت ربط داشتته باشه یا مطمعن باشی همسرت میف ...

حس میکنم دارم خفه میشم از بغض، بهم گفت از کجا معلوم فردا بخاطر لج با من کارای دیگه نکنی ولی من واقعا هیچ کاری نکردم😔