2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهرم یه خونه خوب توی یه منطقه خوب برام گرغت حالا خاهرم خونش یه منطقه معمولی بود به جای تبریگ گفتن اولین روز جهازچیدنم تو روم گفت اوووووو تو دیگه با این خونه زندگیت مگه با ما رفت و امد میکنی 

انقد دلم ازش پره هر چی بگم کم گفتم ،قبل فوت مادرم اصلا با هم صمیمی نبودیم بعد فوت مادرم از رو دلسوزی به خاهرم نزدیک شدم دیدم خیلی حسود و پرتوقع و فقط داره منو عصبی میکنه و آرامش من و زندگیمو به هم میریزه یه مدته باهاش دوری و دوستی ام

توی مجردیامم کلی سرم بلا اورد سه سال ازم بزرگتره ۱۷سالگی ازدواج کرد تاااااا قبل فوت مادرم رفیق صمیمی ...

اتفاقا جلوش وایسا محکم بزنش تا حد خودش رو بدونه 😡

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
شوهرم یه خونه خوب توی یه منطقه خوب برام گرغت حالا خاهرم خونش یه منطقه معمولی بود به جای تبریگ گفتن ا ...

بهش میگفتی اتفاقا با تو یکی اصلا رفت و آمد نمی کنم، چون بدم میاد ازت، درست برا اولین بار فکرت کار کرد😂 لینک میگفتی تا حرص بخوره

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜