من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
نباید انقد رو اعصاب هم برین که مجبور بشین چیزی بگین ک دل همو بشکنین .زندگی فقط مال شما دوتاس بخاطر ه ...
نه خداروشکر زیاد مشکل نداریم هردومون خوبیم ولی بالاخره گاهی بحث پیش میاد دیگه...من معمولا سکوت میکنم ولی اون حرفشو میزنه بعدهم که معذرت خواهی میکنه من باهاش حرف میزنم و قانع میشخ ومنم قبول میکنم ولی مشکلم اینه که نمیتونم باخودم کنار بیام.ته دلم باهاش صاف نمیشه
اولا اینجوری نگو .قوی باش .ببین کسی که اخلاق بدی داره خیلی کم پیش میاد ک بتونه تغییرش بده .بحث یه عمر زندگیه اولا با احساساتت تصمیم نگیر و هیچوقت فکر نکن بتونی کسی رو عوض کنی .به نظر من قوی باش از خودت ضعف نشون نده .تو حقته که خوشبخت باشی به کسی اجازه نده این حقو ازت بگیره