2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 57 پست
نه خداروشکر زیاد مشکل نداریم هردومون خوبیم ولی بالاخره گاهی بحث پیش میاد دیگه...من معمولا سکوت میکنم ...

چون دوستش داری و برای همین انتظار خیلی رفتارا رو ازش نداری در نتیجه اینکه دلت صاف نمیشه

وقتی عذر خواهی میکنه مشکل ببوس بزار کنار واسه خودت بیشتر خوبه و زندگیت رو ساماندهی میکنی عزیزم😘

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
شوهرم خودش مدیر یه بخشی هست که قرار بود پیش خودش کار کنم ولی یه دفعه پشیمون شد  البته حرف من ا ...

اره خب لحظه آخر تصمیمشو گرفته؛سعی کن ازش کینه نگیری عزیزم❤

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خب لحظه آخر تصمیمشو گرفته؛سعی کن ازش کینه نگیری عزیزم❤

ممنون از راهنماییت

هرچند که دلم گرفته وخیلی طول میکشه تا دلم ازش صاف بشه

ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﻟﺬﺕ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﮐﺎﺭﯾﺴﺖ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﻨﺪ: ﺗﻮ ﻧﻤﯽ ﺗﻮﺍﻧﯽ !
چون دوستش داری و برای همین انتظار خیلی رفتارا رو ازش نداری در نتیجه اینکه دلت صاف نمیشه وقتی عذر خو ...

اره دقیقا همینه.سعی میکنم برام دعا کن.الان رفته تا بیست روز دیگه منم خیلی خیلی ناراحتم کنه اینجوری رفت... 

یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم...
ممنون از راهنماییت هرچند که دلم گرفته وخیلی طول میکشه تا دلم ازش صاف بشه

فدات شم برای زندگیتون تلاش کنید در این موردم درکت میکنم چون حتی منطقی هستی میگی زودتر می‌گفت اما همیشه اینا اصل زندگیتون نباشه اینا همه یه روز تمام میشه پس همیشه هر دو تون برای بهتر زندگی کردنِ با هم تلاش کنید🙏

اره دقیقا همینه.سعی میکنم برام دعا کن.الان رفته تا بیست روز دیگه منم خیلی خیلی ناراحتم کنه اینجوری ر ...

چشم عزیزم حتما واست دعا میکنم😘🙏

حرفامو به خاطر داشته باش🌸

الان واقعا نمیتونم اینکارو کنم چون حق بامن بود و اونم میدونه اشتباه کرده

بهش پیام بده با اینکه میدونم حق با منه و تو اشتباه کردی ولی خیلی دوست دارم و میبخشمت😀😀😀 میشه با یه تیر دو نشان😉😅😅😅

چشم.مچکر😙

فدات شم😘😘😘💕