2777
2789
عنوان

دکتر خوب برای عفونت کلیه

539 بازدید | 13 پست

سلام  دوستان ،تورو خدا یه دکتر خبره برای عفونت کلیه معرفی کنید پیش چندتا دکتر رفتم نتونستد درمانم کنند میترسم کلیه هام از دست بدم ، خسته شدم فقط رفتم دکتر ازم پول گرفتند ، یه دکتر که وقت بزاره ، و تخصصش عفونت کلیه باشه  اخه دکترهای زیادی بهم معرفی کردند اورولوژیست ،که تخصصش مثلا  بچه بوده ، با تشکر لطف بزرگی میکنید

سلام عضویتتون مبارک.😊

کدوم شهرین؟

علائمتون چیه ک میگین عفونت کلیه دارین؟

بهترین واکنش، بی واکنشیه(۴۰۳)♡آنجا که راه نیست خداوند راه می گشاید(۴۰۲)♡خداوند روزی رسان بی حساب من است(امضا۴۰۱)♡همه میخوان برن بهشت بدونه اینکه مرگ رو تجربه کنن!!پس اگه خواهانِ بهشتیِ اهدافتی باید مرگ کارای بیهودتو بپذیری!(امضا۴۰۰)♡لا حول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.♡عزیزم عکستو نذاراینجا امنیت نداره.شماییکه تا یه نفر میخوادعکس بذاره میگی بذاربذار یه لحظه فکر کن(بلانسبت استارترهای محترم)طرف عکس خودش نباشه و بخواد باطرف دشمنی کنه و عکس یه نفرو تو سایت پخش کنه.حتی اگه پاکشم کنه هزاران نفر خواننده ی خاموشِ گوگل هستن که میتونن شات بگیرنو ادامه ی ماجرا.....پس خواهشا حواستون جمع باشه.(شاید برایِ شما هم اتفاق بیوفتد👍).خودت باش مگه خودت چشه؟!!😎(امضا۹۹)- هذا من فضل ربی❤🌹(امضا۹۸)        قضاوت نکن گلم.قضاوت نکن عشقم.قضاوت نکن عزیزم.قضاوت نکن خواهرم .کلا قضاوت نکن.  (امضا۹۷)-                         تصمیم گرفتم دیگه تو زندگیه خودم، دخالت نکنم!دوستان زحمتشو میکشن  (امضا۹۶)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر یوسف عطایی پور - فوق تخصص بیماری های کلیه بزرگسالان 

دوازده ساله ایشونو میشناسم کارش حرف نداره

خیابان سنایی، بالاتر از میدان سنایی، بعد از خیابان سیزدهم، ساختمان پزشکان ۱۱۸- طبقه سه

تلفن : ۸۸۸۴۹۶۶۰

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم

تهران هستم ، یه ماا پیش با درد شدید پهلو و تب لرز تهوع  رفتم بیمارستان ، سابقه عفونت مثانه داشتم اما نزده بود به کلیه هام الان زده به کلیه هام ،کشت ادرارم همیشه منفی میشه ، اما علائم اش دارم ،هنوز درد پهلو دارم ، چون کشتم منفی میشه پبچیده شده براشون نمی تونند درمان کنند واسه این ، به دکتر ماهر نیاز دارم ، باتشکر ، لطفا کمک کنید ، یه دکتر با وجدان معرفی کنید

لطفا اگر درمان گیاهی هم میشناسبد معرفی کنید جون بدنم به شدت ضعیف شده ، انتی بیوتیک بی رویه زیاد استفاده کردند ، جاهای دیگه از بدنم عفونت کرده

دکتر یوسف عطایی پور - فوق تخصص بیماری های کلیه بزرگسالان  دوازده ساله ایشونو میشناسم کارش ح ...

سپاسگزارم ، ظاهرا فقط شنیه دوشنبه زده تو نت مطب هستند ، من یکم عجله دارم ، نوبتاشون بیمارستان محب هم پر بود

سپاسگزارم ، ظاهرا فقط شنیه دوشنبه زده تو نت مطب هستند ، من یکم عجله دارم ، نوبتاشون بیمارستان محب هم ...

تماس بگیرید شاید بین مریض قبول کنن

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم

خواهر من این چند وقت اخیر بدنش خیلی درد میکرد ما اصن فکرشم نمی کردیم از کلیه اش باشه چون سنشم خیلی کمه تا یکی از دوستان گفت از طریق مشاوره آنلاین علائمش رو به دکتر محمد رنجیبری بگید دیرو لینکشو داد با دکتر در ارتباط بودیم چند تا دارد داد بهش رفتیم از دارو خانه گرفتیم الان خیلی حالش بهتره https://mavarateb.com/doctor/دکتر-محمد-رنجبری