من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
منم pcod هستم دکتر من از روز ۳ تا ۷ داده شبی دوتا واسه صما رو چرا از روز ۵ داده؟؟
سلام عزیزمشما با مصرف کلومیفن بارداررشدین؟
چند دوره خوردین؟
جنسیت نی نی تون چیه؟
میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
اره عزیزم دو دوره خوردم و نی نی پسره تو هم کلومیفت میخوری؟سعی کن رابطتون عمیق باشه
اره عزیزم از امروز میخورم که ۴سیکلمه
شبی ۲ تا
روز ۱۳ هم قراره سونو بدم برم پیش دکترم
کلا ماهی که باردار شدین چیکارا کرده بودین؟
میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
گرمیجات خیلی خوردم اجیل و میوه اینا خیلی خوردیم دوره اول خیلی درد داشتم ولی دوره دوم نه نزدیکی ...
امپول ازاد سازی هم زدین؟
گرمیجات خیلی خوردم اجیل و میوه اینا خیلی خوردیم دوره اول خیلی درد داشتم ولی دوره دوم نه نزدیکی ...
اون ماه سونوی فولیکول هم دادین؟