بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم pcod هستم دکتر من از روز ۳ تا ۷ داده شبی دوتا واسه صما رو چرا از روز ۵ داده؟؟
سلام عزیزمشما با مصرف کلومیفن بارداررشدین؟
چند دوره خوردین؟
جنسیت نی نی تون چیه؟
میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
اره عزیزم دو دوره خوردم و نی نی پسره تو هم کلومیفت میخوری؟سعی کن رابطتون عمیق باشه
اره عزیزم از امروز میخورم که ۴سیکلمه
شبی ۲ تا
روز ۱۳ هم قراره سونو بدم برم پیش دکترم
کلا ماهی که باردار شدین چیکارا کرده بودین؟
میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
گرمیجات خیلی خوردم اجیل و میوه اینا خیلی خوردیم دوره اول خیلی درد داشتم ولی دوره دوم نه نزدیکی ...
امپول ازاد سازی هم زدین؟
گرمیجات خیلی خوردم اجیل و میوه اینا خیلی خوردیم دوره اول خیلی درد داشتم ولی دوره دوم نه نزدیکی ...
اون ماه سونوی فولیکول هم دادین؟