2777
2789
عنوان

تا چه حد مومنین؟؟؟؟

1529 بازدید | 171 پست

سلام بچه ها عبادت و راز و نیازتون با خدا چقدره؟

فقط نماز یا به غیر نماز هم با قران و ذکر و کار های خاص دیگه با خدا ارتباط برقرار میکنین؟؟

خیلی دوس دارم از تجربه های رابطه های عاشقانه با خدا رو بدونم

برای ظهور امام زمان صلوات 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا دو ماه قبل زيااااااااااااااد كلا هر ثانيه و همه كارهام بر اساس رضايت خدا بود 

ولي الان حتي نماز هم نميخونم 😊

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

ببخشید ولی هیچ قد 😕

« فاشیسم از رگ گردن به ما نزدیکتر است »            کلیشه شده است. فاشیسم منطقِ حذفِ "دیگری" است. ما همگی در زندگی روزمره فاشیست هایی کوچکیم ، مگر اینکه خلافش را اثبات کنیم.

من کارخاصی نمیکنم تصمیم داشتم از امروز نمازامو شرو کنم زد پریودشدم😑

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
دل نمیشکنم، بداخلاقی نمیکنم... برا همه دعا میکنم.. ازار نمیدم کسی رو.. دین من اینه..نمیدونم درسته یا ...

👍👌🌹🍃🌹🍃

تو نباشی یکی بهتر،مگه قبل اینکه تواصن باشی طبیعتمارو لنگ میذاشت؟!...نه😏

یک عدد کافر هستم😁

همون نمازم نمیخونم والا😞

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

نماز کمی دعا  بعضی وقتا قران ولی همیشه حدوحدود رو رعایت میکن از کارهای حرام بشدت بیزارم دروغ نمیگم یعنی مجبور نیستم کاری کنم که بعدا دروغ بگم حلال وحرام سرم میشه ولی یکم از جلو موهام درمیاد ارایش کمتر میکنم