2777
2789
عنوان

حق با کیه ؟؟؟

290 بازدید | 33 پست

سلام بچه ها ۱۵ مرداد عروسی برادر شوهرمه ۱۶ شهریور هم عروسی ما هستش شوهر من دوست موست آشنا اینا تو هر جایی زیاد داره مثلا تالاری ک ما گرفته بودیم چون دوست شوهرم بود ارزون داده برامون حالا این تالار تو بهترین نقطه شهر هستش دختر خالم با برادر شوهرم ( دختر خاله من با برادر شوهرم ازدواج کرده)گفتن چون دوست شماست ارزون میده اون تالارو واسه ماهم بگیرین شوهرم رفت باهاشون صحبت کرد یه عالمه بهشون تخفیف دادن آتلیه و باغ عروسم تو همین شرایط آشنا بودن و شوهرم با یه عالمه درخواست خواهش تمنا بهشون رو کرده بود ک ب برادر منم تخفیف بدین .درآمد شوهر من تقریبا دو برابر درآمد برادر شوهرمع و واقعا برادر شوهرم تنهایی نمیتونس اینجا هارو بگیره ..امروز برادر شوهرم زنگ زده ب شوهرم میگ ک ما تالار آتلیه و باغ عروسو نمی‌خوایم من پول ندارم تو دوست اونایی بهشون بگو ک بیانرو بهم پس بدن قرار داد عازم لغو کنن شوهرمم الان عصبی شده باهاش دعوا کرد میگه تو چرا منو خراب میکنی پیش همه آخه اگه نداشتی از اول میگفتی نمیگرفتیم .حالا با هزار زحمت منو مادر شوهرم شوهرمو راضی کردیم ک زنگ بزنه بهشون بگه از همه مهمتر بیانرو بگیره حالا شوهرم ب هر کسی زنگ زد بهش گفتن الان ۳ ماهه شما رضیو کردین اینجارو تو این مدت هر کسی اومد تو این تاریخ رضیو کنه ما ندادیم بیانرو نمی‌تونیم بدیم حالا بیانه هم زیاد نیس ها ..بنظرتون حق با کیه چون شوهرم واقعا ناراحته 

حواستو بده ب ماهت چراغ های شهر ارزش ندارند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق با تالاره

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
2790
2778
2791
2779
2792