2821
2789
عنوان

حق با کیه ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 33 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

حق باشوهرت خودتو  درگیر فامیل شوهر نکن چقد بیانه دادن  کدوم شهرین

واسه تالار آتلیه باغ عروس عکس ۱ میلیون بیانه دادن واسه سه تاش اونوقت ما واسه سه تاش ۳ میلیون دادیم بعد اینا انتظار دارن ک حتما این پولو بگیرن چون آشنای همسرم هست شهرمونم ارومیه هس

حواستو بده ب ماهت چراغ های شهر ارزش ندارند 
بهترین کار اینه ک شما اصلن دخالت نمیکردی و رو مخ شوهرت نمیرفتی ک رو بزنه و الانم دخالت نکن کلن

ن بابا من دخالت نمی‌کنم اصلا تو کارای اینا ولی چون شوهرم ب حرف من گوش میده مادر شوهرم هی ب من میگه تو بگی راضی میشه می‌ره میگیره

خب این ک مشخصه حق با شوهرت  ولی گفتن ما چه دردی رو دوا میکنه؟؟

گفتن شما هیچ دردی رو دعوا نمیکنه ولی تا اونجایی ک من می‌دونم نی نی ساعت واسه همینه ک مردم میان اینجا حرفشونو میگن بقیه هم نظر میدن منم خواستم ببینم واقعا حق با شوهرمه یا ن ه

دقیقا میشه بگی غلطام چی هست بی زحمت 😂🤣

نه گلم غلط نداری میگم قانون تالارها اینه که پولو پس نمیدن واسه فسخ قرارداد یه درصدی رو همون اول تعیین میکنن که کسر کنن.ماهم پارسال یه باغو کنسل کردیم حدود یک و نیم اگر اشتباه نکنم خسارت دادیم

نه گلم غلط نداری میگم قانون تالارها اینه که پولو پس نمیدن واسه فسخ قرارداد یه درصدی رو همون اول تعیی ...

گلم منظورشون غلط املایی هست 😅

دنیای عجیبی شده است. برای دروغ هایمان خدا را قسم می خوریم و به حرف راست ک می رسیم می شود جان تو . . .
نه گلم غلط نداری میگم قانون تالارها اینه که پولو پس نمیدن واسه فسخ قرارداد یه درصدی رو همون اول تعیی ...

آره والا نمی‌دونم چرا اینا از شوهرم انتظار دارن ک حتما بره بگیره

آره والا نمی‌دونم چرا اینا از شوهرم انتظار دارن ک حتما بره بگیره

مگر از قانونش خبر ندارن؟ 

دنیای عجیبی شده است. برای دروغ هایمان خدا را قسم می خوریم و به حرف راست ک می رسیم می شود جان تو . . .