2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فیلم ببین با زیرنویس فارسیو انگلیسی

من از بس فیلم دیدم لیسینینگم تا حدی خوبه ولی نوشتارم ن😁😂

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
فیلم ببین با زیرنویس فارسیو انگلیسی من از بس فیلم دیدم لیسینینگم تا حدی خوبه ولی نوشتارم ن😁😂

فیلم زیاد میبینم اما میهوام کلا یاد بگیرم 

کاش خوشبختی  مثل مرگ حق همه بود
فیلم زیاد میبینم اما میهوام کلا یاد بگیرم 

کلا کلاس بهتره ک .فیلمای اموزشی ک اموزشگاها دارن بگیر

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪

انگیزه باشه میشه 

امضامو تا آخر بخون خیلی به دردت میخوره                              آزمایش خون خیلی ساده ای وجود داره به نام آزمایش ذخیره تخمدان یا amh . این ازمایش نشون میده چه قد تخمک داری اگه عدد ذخیرت خیلی بالا باشه تنبلی داری و زودتر درمان کن تا درد نازاییو نکشی چون همه تنبلی ها راحت درمان نیستن.اگه عدد کم باشه ،یعنی ذخیره تخمک نداری و داری به یائسگی نزدیک میشی و باید زودتر باردار بشی و اگر مجردی تخمک فریز کنی که بعدا مجبور نشی از زن دیگه تخمک بگیری و کارت به تخمک اهدایی بکشه .جدی بگیرید و انجام بدید چون وقتی علامت یائسگی خودشو بروز بده دیگه تخمک زیادی نمونده و اگرم مونده باشه ممکنه پوچ باشه و همون طور که گفتم همه تنبلی ها راحت درمان نمیشن و بعضی هاشون فقط مجبورن آی وی اف کنن .پس این ازمایشو انجام بدید هزینش حدود دویست هزار تمنه اما هزینه ای وی اف و یا تخمک اهدایی صد برابر این ازمایش هست تو همین سایت کسایی وجود دارن که زیر بیست سال سن دارن و یائسه شدن و یا تنبلی تخمدان دارن و سال ها نازا بودن .

من!

البته من زبانی ک توو مدرسه یاد میدادن رو یاد گرفتم دقیق،

سالهاست سریال میبینم با زیرنویس الان دیگه بدون زیرنویس هم میفهمم،موزیک انگلیسی گوش میکنم،

راحت میتونم رمان ب زبان انگلیسی بخونم،

همه اینا با تمرین میتونی،سریال ببین کتابای ساده شروع کن،لغت حفظ کن(کلی نرم افزار لغت هست سعی کن یکی با تلفظ دانلود کنی)

با گذشت زمان و کم کم لغات حفظ کردن و سریال دیدن زبانت خوب میشه

بهـ اعتقاد من، زنان شاد، زیباترین زنان هستند!:)

ابنطوری:

من الان چند وقته با TrackTest دارم کار می کنم. خیلی خوبه، کلاً آنلاینه و به شما اجازه شرکت در آزمون هر 30 روز یک بار در همه سطوح زبان رو میده. آخرش هم یه امتحان نوشتن و صحبت کردن آنلاین میگیره و مدرک رسمی صادر می کنه که مورد تأیید ALTE (همونجا که IELTS رو تأیید کرده و بهش اعتبار داده) هست.

تعیین سطحش هم رایگانه و به راحتی می تونید باهاش متوجه اوضاعتون بشید

https://app.tracktest.eu/registration?dh=iran

نمایندگی رسمی ایران هم داره و کلاسهای روزانه 30 دقیقه ای آنلاین برگزار می کنه که من شرکت می کنم و خیلی راضی ام. نیازی هم به رفت و آمد نیست و خیلی هم کلاسهای شادی داره. به شدت داخل کلاس میتونید روی اسپیکینگتون کار کنید و کیف کنید.

ساعت کلاسهاشون 8 تا 11 شبه و من با گوشیم شرکت می کنم. 

تازه فقط اسم کوچیکتون نمایش داده میشه و هیچ نگرانی برای اینکه آبروتون بره نیست.

اینستاگرامشون هم روزانه فیلم آموزش رایگان میزاه، آدرسش Tracktestiran هست، 

https://www.instagram.com/tracktestiran/

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز