2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 35 پست

من فکرک ردم تازه داری جهاز میبری میخای لیست بنویسی 

حاال شما کلی هارو بنویس چیزی که یادته دیگه زوم نکن روی خورده ریز

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم

[QUOTE=64962014]باید قبل از اینکه ببری خونه شوهرت وسایلتو چک میکردی،حالام همونجا بازشون کن موقع چیدن لیست کن که چیزی ...[/QUOTEن من دارم طلاق میگیرم. میگم خیلیاشو در حین زندگی خریدم. یا اصلا میخوامشون،بذارمواسه مادرشوهر؟س

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من در کل مخالف لیستم، من خودم سه سال پیش جهیزیه کامل بهم دادن، الان ب قول شما استکان ایناو پارچ و لی ...

من طلاق میگیرم. نمیخوام یه نمک پاشم بمونه واسه مادرشوهر 

من فکرک ردم تازه داری جهاز میبری میخای لیست بنویسی  حاال شما کلی هارو بنویس چیزی که یادته دیگه ...

اتفاقا خورده ریزارو میخوام. چون بزرگارو شوهرم میفروشه ولی خپرد ریز رو مادرش میبره که من نمیخوام یه نمک پاشم ببره

اتفاقا خورده ریزارو میخوام. چون بزرگارو شوهرم میفروشه ولی خپرد ریز رو مادرش میبره که من نمیخوام یه ن ...

عزیزم ولش کن فدای سرت 

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم

[QUOTE=64962014]باید قبل از اینکه ببری خونه شوهرت وسایلتو چک میکردی،حالام همونجا بازشون کن موقع چیدن ...

آها فکرکردم تازه عروسی،همه چیو دونه دونه بنویس البته اگر میخوایشون جز هرچی حین زندگی خریدی (اون بزرگاشو که به چشم میاد و شوهرت یادشه )اگر از اطرافیانت هم کسی تازه ازدواج کرده لیست جهیزیه شو بگیر اون اقلامو از توش حذف کن

ما ی صاحبخونه داشتیم سنشون بالا بود بعد خونشون مثل تازه عروس دامادا بود گفتم چه ذوق و سلیقه ای دارن .بعدا فهمیدیم پسرشون جدا شده از زنش .اینا جهاز عروسشونو جمع کردن اوردن خونشون چیدن نامردا. 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز