من توزندگیمون خیلی چیزا خریدم. ولی لیست وسیاهه یا فاکتور ندارم. بخوام لیست بنویسم که دونفر بیان امضا کنن باید چی بنویسم مثلا؟ کامله کامل؟ یا مثلا میشه کلی بنویسم وسایل آشپزخانه؟
[QUOTE=64962014]باید قبل از اینکه ببری خونه شوهرت وسایلتو چک میکردی،حالام همونجا بازشون کن موقع چیدن لیست کن که چیزی ...[/QUOTEن من دارم طلاق میگیرم. میگم خیلیاشو در حین زندگی خریدم. یا اصلا میخوامشون،بذارمواسه مادرشوهر؟س
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
[QUOTE=64962014]باید قبل از اینکه ببری خونه شوهرت وسایلتو چک میکردی،حالام همونجا بازشون کن موقع چیدن ...
آها فکرکردم تازه عروسی،همه چیو دونه دونه بنویس البته اگر میخوایشون جز هرچی حین زندگی خریدی (اون بزرگاشو که به چشم میاد و شوهرت یادشه )اگر از اطرافیانت هم کسی تازه ازدواج کرده لیست جهیزیه شو بگیر اون اقلامو از توش حذف کن
ما ی صاحبخونه داشتیم سنشون بالا بود بعد خونشون مثل تازه عروس دامادا بود گفتم چه ذوق و سلیقه ای دارن .بعدا فهمیدیم پسرشون جدا شده از زنش .اینا جهاز عروسشونو جمع کردن اوردن خونشون چیدن نامردا.