سلام دوستان من پانزده هفته باردارم دوقلو همسان دیروز رفتم سنو گفت هر دوتا دختر یه دختر دیگه هم دارم آیا این درسته که میگن جنسیت همسان ها بیشتر دختره به نظرتون تو پانزده هفته جنسیت مشخصه
امام رضای عزیزم 🥰ای ضامن آهو ممنونم که ازت که منت سرم گذاشتی و پادرمیانی کردی🤲 یه داداش به دخترام بخشیدی فداتشم ضامن آهو دامن همه مادران دنیا رو سبز کن و همه رو آرزوهاشون برسون برای حاجت روایی همه مادران صلوات بگید🙏قول میدم اولین سفر پسرم حرم خودت باشه💝
در حالت عادی ک بله تو پونزده هفته اگ سونوگرافیست ماهر باشه جواب قطعیه، ولی دوقلو رو نمیدونم
خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟
به احتمال زیاد درسته .مبارکت باشه عزیزم واسه منم دعا کن خدا بهم دختر بده
با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه اینجا ماند 😞
من فقط اومدم بگم خوش به حالتون که دوقلو دارید توروخدا دعا کنید خدا به منم دوقلو بده.ایشالا خدا براتون صحیح و سالم نگهشون داره😍
شازده کوچولو با ادب پرسید: بیوطنها کجا هستند؟گل گفت: بیوطنها؟ خدا میداند که کجا میشود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور میبردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بیریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)
اینم برا اینکه دیگه نپرسید من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !
من فقط اومدم بگم خوش به حالتون که دوقلو دارید توروخدا دعا کنید خدا به منم دوقلو بده.ایشالا خدا براتو ...
انشالله هرچی از خدا میخایید بهتون بده
امام رضای عزیزم 🥰ای ضامن آهو ممنونم که ازت که منت سرم گذاشتی و پادرمیانی کردی🤲 یه داداش به دخترام بخشیدی فداتشم ضامن آهو دامن همه مادران دنیا رو سبز کن و همه رو آرزوهاشون برسون برای حاجت روایی همه مادران صلوات بگید🙏قول میدم اولین سفر پسرم حرم خودت باشه💝
[QUOTE=64946739]به احتمال زیاد درسته .مبارکت باشه عزیزم واسه منم دعا کن خدا بهم دختر بده[/QUOTEسلامت باشی عزیزم انشالله که خداوند بهتون دختر بده دختر واقعا برکت خونست ولی متاسفانه توی شهر ما هرکی دختر میخاد بیاره انگار گناه کرده افرادبی فرهنگ اطراف من کلا منو کاری کردن که از دیروز دنیام جهنم شده خواستم خودکشی کنم همه بجای تبریک بهم تسلیت گفتن حتی خواهرهای خودم میگن ببر سقط کن احساس میکنم زندگی دیگه برام معنا نداره من همیشه عاشق دختر بودم و هستم
عزیزم طبیعی بارداری دو قلو داری یا با قرص؟ چی خوردی؟
خدای عزیـــــزم مگر من جز تو که را دارم که وقتی دلم بگیرد، بیایم و با او درد و دل کنم و بشود آرامِ جــــــــــانم خدای من اگر تو بخشش نکنی؛ اگر از محبتت محرومم کنی چیزی نمیماند برایم ای بهترینم... مرا هدایت کن؛این بندۂ خطاکارت را هدایت کن که خطا نرود...(راه کسانی که ايشان را نعمت دادهای، نه خشم گرفتگان بر آنها و نه گمراهان)خودم خوب میدانم گهگاهی پایِ ایمانم لنگ میزند، من خوب میدانم که چه عهدهایی را که با تو بستهام و شکستهام …اما خوب میدانی خدایِ خوبم که من لحظه لحظه تو را نفس میکشم.خدایِ عزیزم مثل همیشه کنارم باش
سلام عزیزم طبیعی بارداری دو قلو داری یا با قرص؟ چی خوردی؟
من هیچی استفاده نکردم حتی یه دونه دوقلو هم توی طایفمون نداریم فقط دایی شوهرم دوقلو همسان دختر داره حالا نمیدونم به اون ربط داره یا نه
من هیچی استفاده نکردم حتی یه دونه دوقلو هم توی طایفمون نداریم فقط دایی شوهرم دوقلو همسان دختر داره ح ...
عزیزم مبارک باشه ان شالله به سلامتی برا ی ما منتظرها خیلی دعا کن
خدای عزیـــــزم مگر من جز تو که را دارم که وقتی دلم بگیرد، بیایم و با او درد و دل کنم و بشود آرامِ جــــــــــانم خدای من اگر تو بخشش نکنی؛ اگر از محبتت محرومم کنی چیزی نمیماند برایم ای بهترینم... مرا هدایت کن؛این بندۂ خطاکارت را هدایت کن که خطا نرود...(راه کسانی که ايشان را نعمت دادهای، نه خشم گرفتگان بر آنها و نه گمراهان)خودم خوب میدانم گهگاهی پایِ ایمانم لنگ میزند، من خوب میدانم که چه عهدهایی را که با تو بستهام و شکستهام …اما خوب میدانی خدایِ خوبم که من لحظه لحظه تو را نفس میکشم.خدایِ عزیزم مثل همیشه کنارم باش