2777
2789

چهارشنبه اعلام میکنن

خیر سرشون جلسه دارن

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !

اتفاقا دیروز برنامه حالا حورشید داشت راجب این موضوع صحبت میکرد،اقای رشید پور هم حرف خوبی زد،گفت چرا ارزی که باید خرج داروهای بچه سرطانی و صعب العلاج بشه باید خرج یه سری ادم پولدار بشه که دلشون میخاد برن تایلند و جاهای دیگه....

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست،هرکسی نغمه خود خواند واز صحنه رود،خرم ان نغمه که مردم بسپارند به یاد❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در مورد ارز مسافرتی توضیح بدهید ؟

به كساني كه ميخوان برن خارج مسافرت

٥٠٠ و ١٠٠٠ يورو با نرخ ٥٣٠٠ تومن ميدن

٥٠٠ يورو براي جاهاي نزديك

١٠٠٠ يورو برا جاهاي دور

❤️❤️
اتفاقا دیروز برنامه حالا حورشید داشت راجب این موضوع صحبت میکرد،اقای رشید پور هم حرف خوبی زد،گفت چرا ...

هركي ميره خارج ، ميره تايلند عشق و حال ؟؟؟

كاري نميتونه باشه ؟؟

يا حتي تفريحي هم كسي نبايد جايي بره ؟؟

دارو هم با ارز دولتي وارد ميشه

اين شركت ها هستن كه پخش نميكنن 

❤️❤️
به كساني كه ميخوان برن خارج مسافرت ٥٠٠ و ١٠٠٠ يورو با نرخ ٥٣٠٠ تومن ميدن ٥٠٠ يورو براي جاهاي نزديك ...

آهان یعنی مث دلار ۹ تومنی نیست یه بودجه ایه ک برای اینکار کنار گذاشتن ... انقد گرونی شده و اقتصاد داره فلج میشه و یه سریا شوهراشون بیکار شدن ...خدا رحم کنه ... 😥

اتفاقا دیروز برنامه حالا حورشید داشت راجب این موضوع صحبت میکرد،اقای رشید پور هم حرف خوبی زد،گفت چرا ...

رشید پور حرف بی ارزش زیاد میزنه

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
هركي ميره خارج ، ميره تايلند عشق و حال ؟؟؟ كاري نميتونه باشه ؟؟ يا حتي تفريحي هم كسي نبايد جايي بر ...

نه عزیزم موضوع کاری نبود،موضوع گردشگری بود...تفریحیشم وقتی طرف پول تفریحات اونجارو داره حتما پول ۴تومن دلار گرونترم داره

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست،هرکسی نغمه خود خواند واز صحنه رود،خرم ان نغمه که مردم بسپارند به یاد❤
نه عزیزم موضوع کاری نبود،موضوع گردشگری بود...تفریحیشم وقتی طرف پول تفریحات اونجارو داره حتما پول ۴تو ...

خب اگه ارزون تر باشه

همه ميتونن برن

و اينقدر ملت عقده اي نميشن

❤️❤️
رشید پور حرف بی ارزش زیاد میزنه

من همیشه برنامه شو نمیبینم....اما یه وقتای هم حرف دل مردم و میزنه