2777
2789
داداش منم 10سال گرفتارش بود.ما دیگه ازش قطع امید کرده بودیم.چه روزهای بدی که نکشبدیم.بسپارش به امام ...

بعیدمیدونم وضعش خیلی خرابه الان اینجا اذان میده مامانم فقط مرگشو میخواد آخه کدوم مادری راضی به مرگ بچشه فقط نگاه کن تاچه حد اذیتمون میکنه

برای خلاص شدن از تنهایاتون روخودتون برچسب تخفیف نچسبونین💔💔

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

خدا کمکش کنه ازین جهنمی که خودش ساخته بیرون بیاد  خیلی ناراحت شدم دوستم ایشالا که دل مامانت شا ...

ممنون عزیزم تازه ازکمپ آوردیمش بیرون گفتیم شایدخوب شه ولی باقدرت هرچه تمام 10برابربدترازقبل برگشت

برای خلاص شدن از تنهایاتون روخودتون برچسب تخفیف نچسبونین💔💔
بعیدمیدونم وضعش خیلی خرابه الان اینجا اذان میده مامانم فقط مرگشو میخواد آخه کدوم مادری راضی به مرگ ب ...

مامان منم دور از جون داداشم اینجوری بود.ازبس اذیتمون میکرد.یهو انگار معجزه شد همه چی رو گذاشت کنار.الانم نمازش ترک نمیشه.اصلا یه آدم دیگه شد.امیدوارم داداش توهم سربه راه بشه وجوونیشو تلف نکنه.داداش من الان همش حسرت جوونی از دست داده شو میخوره.بهترین سالهای عمرش صرف مواد لعنتی شد.

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه  
مرسی عزیزم

امیدتون  از دست ندید ماهم این روزهارو گذروندیم شاید بدتر از شما فقط از امام رضا شفاشو بخواید مطمعنم هیچ بنده ای رو رد نمیکنه 

من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥                                        خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام               میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤
امیدتون  از دست ندید ماهم این روزهارو گذروندیم شاید بدتر از شما فقط از امام رضا شفاشو بخواید مط ...

قربون آقا برم عجیب سخاوتمنده

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه  
قربون آقا برم عجیب سخاوتمنده

واقعا تا حالا هر چی خواستم رد نکرده حتی غیر ممکنارو 

کافیه بهش متصل شی و دل بسپاری 😔

من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥                                        خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام               میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤