2777
2789
عنوان

خسته شدم😖

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 96 پست
نه غذای خوب اسونی بودش دستت درد نکن فقط خداکنه خوشمزه بشه

با حوصله بپز حتما خوب میشه 

فقط حتما بذار قشنگ جا بیوفته آبکی باشه خوشمزه نمیشه

دلم هوای خودم را کرده است، این روزها بیشتر از هر زمانی دوست دارم خودم باشم،دیگر نه حرص بدست آوردن دارم و نه هراس از دست دادن را، هر کس مرا میخواهد بخاطر خودم بخواهد، دلم هوای خودم را کرده ..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خورشت کوفته چیه میشه توضیح بدی ببخشیدا😊

خواهش میکنم عزیزم

این دیگه راحت تره

گوشت قلقلی ریز درست میکنی (گوشت چرخ کرده+پیاز رنده شده+ نمک زرد چوبه فلفل سیاه) 

سیب زمینی خورد شده نگینی 

اول کوفته ها رو تو همون ظرفی که میخوای خورشت رو بار بذاری سر تف بده یعنی یکم سرخ کن که خودشو بگیره باز نشه، بعد تو همون ظرف یه گوشش کمی رب بزن سرخ کن با زرد چوبه بعدم روشون آب بریز و سیب زمینی ها رو اضافه کن اگه دوست داری یه گوجه هم رنده کن که لعابش بیشتر بشه بذار با شعله کم بپزن و جا بیوفتن 

آبلیمو یکم آخر پختت اضافه کن

با برنج میل کنین

دلم هوای خودم را کرده است، این روزها بیشتر از هر زمانی دوست دارم خودم باشم،دیگر نه حرص بدست آوردن دارم و نه هراس از دست دادن را، هر کس مرا میخواهد بخاطر خودم بخواهد، دلم هوای خودم را کرده ..
وای بدم از آشپزی میاد دیگ اه😖 حالا برا من هم شام خونش هم‌ناهار 😟ساعت ۱۲ میره سرکار ۸ صبح میاد خودن ...

😐😐😐😐😐😐😐

تو دیگه واقعا حق داری خسته بشی.من شوهرم واسه ناهار پنج شنبه ها خونه ست ولی از شب قبلش عزا میگیرم فک کن هر روز

Hold on God knows what he's doing
نباید آبش زیاد باشه؟

ببین اونقدری اب بریز که بشه توش تیلیت کرد اما نه به اندازه آبگشت که ابش زیاده

😁😁😁😁خو گوشت گوسفنده تازم که داریم الان هویچ اینا رو دارم  پاشم الان تنهام درست کنم برا فردا ...

اره بنظرم خوبه فردا خیالت راحته😉

به مدت یک ماه شام و نهار هرچی میخوری تو یک برگه یادداشت کن بعدش یه لیست داری از غذاهایی که تو خونتون میپزی و دوست دارین 

حالا یه منوی غذایی داری برای وقتهایی که نمیدونی چی بپزی

،،
خواهش میکنم عزیزم این دیگه راحت تره گوشت قلقلی ریز درست میکنی (گوشت چرخ کرده+پیاز رنده شده+ نمک زر ...

ینی گوشت قلقلی ها رو تو روغن سرخ کنم ربم سزخ کنم توهمون ظرف ؟بعد آب بریزم روش 

ینی گوشت قلقلی ها رو تو روغن سرخ کنم ربم سزخ کنم توهمون ظرف ؟بعد آب بریزم روش 

اره برای صرفه جویی در کثیف شدن ظرف 😁