2777
2789
عنوان

خسته شدم😖

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 96 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوراک لوبیا سبز چیه

سیب زمینی هویج لوبیا سبز رو خورد میکنی قطعات کوچیک 

اول پیاز نگینی سرخ میکنی با گوشت تفت میدی ادویه میزنی و کمی رب بعدم همه مواد رو میریزی روشم آب میریزی در زود پز و میبندی ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت آمادس و فوق العاده خوشمزه مثل آبگوشت تیلیت میکنی

دلم هوای خودم را کرده است، این روزها بیشتر از هر زمانی دوست دارم خودم باشم،دیگر نه حرص بدست آوردن دارم و نه هراس از دست دادن را، هر کس مرا میخواهد بخاطر خودم بخواهد، دلم هوای خودم را کرده ..
خوش ب حالت چ مادرشوهر خوبی

اخه مادرم دوره ازم.تقریبا دو روز اول پریودی استراحت کاملا از شدت شکم درد و خونریزی زیاد دیگه دو تا هم بچه دارم بنده خدا چند ساله دیگه میاد سر میزنه اگر پریود باشم میفهمم بچه هارو میبره پایین .عذا منو شوهرمو میاره

درگیر عشق تو شدم تو که خواب و خیال شبامی.قید همه چیز و زدم واسه اینکه الان تو باهامی.هر چی تو دنیاس به کنار تو تموم چیزی که میخوامی.وقتی بهت خیره میشم چشمام از تو سیر نمیشن.رویای شب های منی تو همونی که عاشقشم.زندگی بی تو واسه من خیلی سخته حتی تصورشم.هر جا که باشی تو فکر توام حس میکنم  پیش منی.باور قلبم اینه که ما تا اخرش مال همیم.ماه قشنگ شبام.مثل یه خوابی برام.........
لوبیا سبز فریز شده دارم میشه؟

اره خوبه من همیشه درست میکنم 

در زودپزو که باز کردی یکم آبلیمو بریز بذار چند تا قل بزنه بعد خاموش کن دوباره 

دلم هوای خودم را کرده است، این روزها بیشتر از هر زمانی دوست دارم خودم باشم،دیگر نه حرص بدست آوردن دارم و نه هراس از دست دادن را، هر کس مرا میخواهد بخاطر خودم بخواهد، دلم هوای خودم را کرده ..
اخه مادرم دوره ازم.تقریبا دو روز اول پریودی استراحت کاملا از شدت شکم درد و خونریزی زیاد دیگه دو تا ه ...

منم از این مادرشوهراموخوام😭

برا من ک راهش دوره  شهرستانه.مادرمم راهش دوره تهران من کرج . پس کی بیاد برام غذا بیاره😥😢😤

لوبیا سبز فریز شده دارم میشه؟

سختیش برای شما خورد کردن هویج و سیب زمینی و پیاز که اول همه رو نشسته انجام بده بعد شروع به کار کن که اذیت نشی کلا یه ربع وقتتو میگیره 

منم از این مادرشوهراموخوام😭 برا من ک راهش دوره  شهرستانه.مادرمم راهش دوره تهران من کرج . پس ک ...

انشالله خودت میشی مادرشوهر جبران میکنی واسه عروست

درگیر عشق تو شدم تو که خواب و خیال شبامی.قید همه چیز و زدم واسه اینکه الان تو باهامی.هر چی تو دنیاس به کنار تو تموم چیزی که میخوامی.وقتی بهت خیره میشم چشمام از تو سیر نمیشن.رویای شب های منی تو همونی که عاشقشم.زندگی بی تو واسه من خیلی سخته حتی تصورشم.هر جا که باشی تو فکر توام حس میکنم  پیش منی.باور قلبم اینه که ما تا اخرش مال همیم.ماه قشنگ شبام.مثل یه خوابی برام.........
سختیش برای شما خورد کردن هویج و سیب زمینی و پیاز که اول همه رو نشسته انجام بده بعد شروع به کار کن که ...

نه غذای خوب اسونی بودش دستت درد نکن فقط خداکنه خوشمزه بشه

حالا خوشمزه هست؟گوشت باید باشه حتما مرغ نمیشه

با مرغ هم درست کردم اما طعم گوشت اونم گوسفندی یه چیز دیگس😋😋

سعی کن میزان سیب زمینی یکم بیشتر از بقیهباشه چون لعاب میده خیلی خوب میشه مقدار اب رو هم به میزان موادت بریز که قشنگ جا بیوفته 

امیدوارم خوشت بیاد 

من خودم بلد نبودم از مادرشوهر یاد گرفتم ولی تعریف از خود نباشه من حرفا ای تر درست میکنم

دو تا عذای راحت دیگه هم بلدم البته خوشمزه

سیب پلو کرمانشاهی

خورشت کوفته ریزه

با مرغ هم درست کردم اما طعم گوشت اونم گوسفندی یه چیز دیگس😋😋 سعی کن میزان سیب زمینی یکم بیشتر از ب ...

😁😁😁😁خو گوشت گوسفنده تازم که داریم الان هویچ اینا رو دارم  پاشم الان تنهام درست کنم برا فردا ناهار ک شوهرم میاد قشنگ بخوابم😁