2777
2789
عنوان

خسته شدم😖

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 96 پست

سیب پلو کرمانشاهی هم خیلی خوشمزس هم راحته سر فرصت دوست داشتی بگو برات دستور بذارم منظورم از سیب، سیب زمینی ها اسمش اینهط

دلم هوای خودم را کرده است، این روزها بیشتر از هر زمانی دوست دارم خودم باشم،دیگر نه حرص بدست آوردن دارم و نه هراس از دست دادن را، هر کس مرا میخواهد بخاطر خودم بخواهد، دلم هوای خودم را کرده ..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اها من فک کردم توش سیب داره

دیدم استقبال نکردی متوجه شدم😊

دلم هوای خودم را کرده است، این روزها بیشتر از هر زمانی دوست دارم خودم باشم،دیگر نه حرص بدست آوردن دارم و نه هراس از دست دادن را، هر کس مرا میخواهد بخاطر خودم بخواهد، دلم هوای خودم را کرده ..
اره من از چیزای شیرین دوس ندارم زیاد حالا بهت پیام میدم اگ ی روز خواستم بهم بگو گلم. راستی نی نیت پس ...

باشه گلم

اره دیروز سونو دادم گفت پسره 

این دومیه 

باشه گلم اره دیروز سونو دادم گفت پسره  این دومیه

وای عزیزم اولی چیه ؟؟انشالله قدمش برات هم مبارک باشه هم سالم صالح سلامت باشه. 

برا مک فعلا معلوم نیست. قرار ۱۰ برم ان تی ببینم اونجا بهم میگن چیه خدا کنه سالم باشه بعدشم پسر باشه😁

وای عزیزم اولی چیه ؟؟انشالله قدمش برات هم مبارک باشه هم سالم صالح سلامت باشه.  برا مک فعلا معل ...

اولی هم پسره 

بسلامتی عزیزم اولا سالم باشه بعدم اونی که دوست داری

اولی هم پسره  بسلامتی عزیزم اولا سالم باشه بعدم اونی که دوست داری

اره عزیزم. انشالله😊

راستی من خیلی سردرد میگیرم ب نظرت طبیعیه🤔 ویارمم خیار آبغورس وای عاشق نمک شدم😁میل جنسیمم صفر شده ب نظرت چیه نی نی ام. راستی آبغوره خطر ناک نیست.

اره عزیزم. انشالله😊 راستی من خیلی سردرد میگیرم ب نظرت طبیعیه🤔 ویارمم خیار آبغورس وای عاشق نمک شدم ...

برای سردرد سعی کن آب زیاد بخوری خوبه اما قابل تحمل نبود میتونی استامینیفون ساده بخوری البته دکتر هم تایید کرده اما سعی کن زیاد نخوری

من خودم گوجه سبز و خیار زیاد میخوردم کلا سردی جات میلم‌ میکشید 

ابعوده هم نمیدونم اما بهداشت به من گفت چیزای ترش و اسیدی زیاد نباید بخوری مخصوصا اوایل بارداری چون ریسک سقط داره و جایی هم خوندم صورت بچه لک میشه اینو درست بودنشو نمیدونم گلم 

نمک هم زیاد نخور هم برای فشار خون خوب نیست هم هر چی بگذره از بارداریت ورم میکنی که خوب نیس

میل جنسی هم نمیدونم ادما با هم فرق میکنن من که اینجوری نیستم‌البته سر اولی یکم سختم‌ بود

برای سردرد سعی کن آب زیاد بخوری خوبه اما قابل تحمل نبود میتونی استامینیفون ساده بخوری البته دکتر هم ...

مرسی عزیزم منم شنیدم آبغوره سقط میار ولی نمیتونم نخورم ازش بگذرم  خیار ک نگو روزی ی ۱۰ تای شاید بیشتر میخورم

نمک هم زیاد نخور هم برای فشار خون خوب نیست هم هر چی بگذره از بارداریت ورم میکنی که خوب نیس میل جنسی ...

اره دکتر گفت باد میاره. ولی رابطه هم برام سخت شده هم درد اوره 

چند هفته ای؟