2777
2789
عنوان

let's speak english

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 125 پست
hi 🌷 😓i am a tomarow

How are you?

I am a monday

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

?What is your intention Why should i speak english whereas i can type in persian😀  

Coz I'm looking for sb who knows english very well to talk to, I'm so bored ,u know, I have a 3 month-old son whom I've been speaking english to since he got born, but we don't have any one around to talk to in english

Big ups
This is an apple👉🍎 Everybody repeat after me apple🍎... baaaaaa🐑

Baaaaaaaaaaaaaa😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
Dear sogol why icantblike your cament? Its report an eror

I dont no babay 😲 i dont have chans 😅😅😍😍

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
Baaaaaaaaaaaaaa😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

😅😅😅 she is sogol 👉🌷 not sogoooool 👋👐

Repeat everyyyyybodyyyyy😫😫😫😫😫👀👀👀

Sogol😆.... baaaaaaaa..

آنانکه گذشته را به خاطر نمي آورند محکوم به تکرار آنند . سانتايانا
mi too 😓

Look and me

My name is nazanin

Come back

Yes yes

Oh my god

😕😕

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

😅😅😅 she is sogol 👉🌷 not sogoooool 👋👐 Repeat everyyyyybodyyyyy😫😫😫😫😫👀👀👀 Sogol😆 ...

Sogol bbbbbbbaaaaaaaa😅😅😅😅😅😍😍😍😍😍😍

Hhhhi my rahro eshgh shokofe 😍😍😍

Hi baby😗😍  what' s happening in 😅😅😁😁😆😆Darbar