2777
2789
عنوان

دعوت نشدم

2669 بازدید | 25 پست

خانمها وقتی یه جایی خیلی نزدیک خبریه،و دعوتتون نمیکنن چه جوری برخورد و تحمل میکنین،و رفتارتون بااون شخص چجوریه در آینده.

میشه خواهش کنم واسه حاجتم یه صلوات بفرستید،ممنونم💐

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ولی من عین خیالم نیست،،کلا این مسائل برام مهم نیست،،بعدا هم اگه حرفش پیش بیاد میگم واقعا شماها وقتی برای رفتن دارین،،والا بیکاریم خوب چیزیه😒

زندگی هنوز قشنگیاشو داره،،باور کردم،،باور کن  

بستگی به طرفش داره اگه باهاش تعارف داشته باشم که عادی برخورد میکنم،اگرم نه که خیلی راحت بهش میگم(البته چندتا تیکه هم میندازم رو دلم نمونه😉😉😉😁😁)

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست،هرکسی نغمه خود خواند واز صحنه رود،خرم ان نغمه که مردم بسپارند به یاد❤

والا من چند وقت پیش خالم بچه هاش دنیا اومده بودن همه رو دعوت کرده بود الا بچه های مامان من

با کمال پرویی هم گفته بود چون یکی از خاله هام با دختر خالم قهره و اون دختر خالم دعوت نیست به خاطر اون مارو هم دعوت نمیکنه

حالا ما فک کردیم بچه های دایی و بقیه هم نیستن

مامانم که رفته بود دیده بود همه هستن غیر ما

البته من اصلا برام مهم نیست ولی این بی احترامی به پدرو مادرم و هیچوقت فراموش نمیکنم

و صد البته در جای بسیار مناسب براش تلافی میکنم

اخه هیچ قهرو کدورتی نبوده و اینکه مارو به خاطر دخترخاله دیگم دعوت نکره یعنی چی فقط ما اضافه بودیم بچه های بقیه مشکلی نداشتن

السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا ع هر کی دوست داشت یه صلوات هدیه بده به امام رئوف
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز