2777
2789
عنوان

دعوت نشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2671 بازدید | 25 پست
آره بابا مگه میشه آدم ناراحت نشه ینی خواهر شوهرت داداششو دعوت نکرده؟

نه ،دختراش خیلی حاضرجوابن،چنبار به ما بی احترامی کردن،تازه طلبکارم هستن

میشه خواهش کنم واسه حاجتم یه صلوات بفرستید،ممنونم💐

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم تو دوران عقد خاهر شوهرم تولد دخترش منو دعوت نكرد كلا بعد عروسيمم دعوتم نكرد پاگشا فقط تو عقد ي بار منو گفت اونم از شوهرم هزينه دعوت رو گرفت روز پاتختيمم كادوهاي طرف داماد رو برد برا خودش الانم نذر شكمم تو نه ماهگي دعوتش كردم نيومد تازه ي تيكه طلامو سر عروسي جنگ كرد كه بده خودم بهت بدم تو مراسم مثلا كادو بده بازم بگم؟؟؟هههه بازم من سكوت كردم فقط بخاطر همسرم  تازه تو ارايشگاه دنبالم نيومد ميگفت ماشين عروس بياد دم خونه دنبالم يعني من بعد ارايشگاه برم دنبالش تنها جايي كه حرف زدم گفتم اگه بري قبلش منو پياده كن خسته شدم بيچاره شوهرم يكم منتظر موند تو ي مسير تابياد اونم لج كرد نيومد ي راست رفت تالار

منم تو دوران عقد خاهر شوهرم تولد دخترش منو دعوت نكرد كلا بعد عروسيمم دعوتم نكرد پاگشا فقط تو عقد ي ب ...

خیلی کارشون زشته،خیلی صبوری کردی شما،منکه نمیتونم

خیلی ناراحتی داره دعوتتون نکردن. قبل مراسم پیش کل فامیل بگو داداششو برای عروسی دخترش دعوت نکرده بذار آبروش بره. بعدم دیگه محل سگ هم به خودشو دختراش نذار

تا آخر عمرشم نه خونه ش برو نه هیچوقت دعوتشون کن

تو خداوند رویدادهای محالی🌷☘🌻❤

خواهرشوهرمن تا حالا دعوت نکرده !!! هر دفعه به یه نفر گفته به بقیه بگه ! یه دفله هم تو خونه مادرشوهرم با همسرم وایساده بودیم حرف میزدیم . همسرمو صدا کرد یردش تو اتاق درو بست بهش گفت فلان روز بیاین خونه ما . 

منم هر دفعه با اعصاب خوردی و ناذاحتی رفتم خونه ش . حتی دفله آخر لب به هیچی نزدم تو خونش . ولی دیدم فقط اعصاب خودم و شوهرم اینجوری خورد میشه !! اون که قرار نیست آدم بشه . تصمیم گرفتم این دفعه دعوت کرد بریم. ولی یه دفعه یه جوری بهش برسونم که من به خاطر همسرم اومد . کسی دعوتم نکرده بود . 

ترک جان عزیز بتوان گفت / ترک یار عزیز نتوانیم
خیلی ناراحتی داره دعوتتون نکردن. قبل مراسم پیش کل فامیل بگو داداششو برای عروسی دخترش دعوت نکرده بذار ...

حتما همینکارو میکنم،البته من خیلی اهل رفت و آمدم ،قبلنا که گوسفند میکشتیم و هی مهمونی میدادیم فقد دوستمون داشتن