2777
2789
عنوان

انهدام یک تمدن

445 بازدید | 44 پست

رفتگر جوان در حال جارو کشیدن خیابان بود و مادری او را به فرزندش نشان داد و گفت:

این را ببین اگر درس نخوانی مثل این خواهی شد.

آن طرف تر مادری دیگر  همان رفتگر را به فرزندش نشان داد و گفت:

فرزندم درس بخوان تا آینده بهتری برای او بسازی.

آری...

هر دو مادر یک نفر را نشان فرزندانشان دادند و هر دو به فرزندانشان گفتند درس بخوان یکی با تهدید و دیگری با تشویق.

ادبیات کلامی بسیار شگفت انگیز و معجزه گر است.

سعی کنیم بهترین ها را یاد بگیریم، به کار ببندیم  و به دیگران هم اموزش بدهیم....I

در دهه چهل، ریزعلی خواجوی معروف به دهقان فداکار با اقدام به موقع خود از تصادف قطار با ریزش کوه جلوگیری کرد و جان دهها انسان را نجات داد.

چند وقت پيش دریک استانی، دزدی پیچ و مهره های ریل قطار، باعت شد قطار از مسیر خود خارج گردیده و جان دهها مسافر به خطر افتد... گذر تاریخ به این شکل چقدر تاسف آور است !!!چه کرده ایم وچه جور انسانهایی را پرورش داد ه ایم ؟

کسی که داستان ریزعلی را خوانده پیچ ریل را باز میکند.!

اندیشمند بزرگ ، ﺟﺒﺮﺍﻥ ﺧﻠﯿﻞ ﺟﺒﺮﺍﻥمیگوید :

ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻧﻬﺪﺍﻡ ﯾﮏ ﺗﻤﺪﻥ ﺳﻪ ﭼﯿﺰ ﺭﺍ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﻨﻬﺪﻡ ﮐﺮﺩ:

ﺍﻭﻝ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ , ﺩﻭﻡ ﻧﻈﺎﻡ ﺁﻣﻮﺯﺷﯽ ﻭ ﺳﻮﻡ ﺍﻟﮕﻮﻫﺎ .

ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻭﻟﯽ ﻣﻨﺰﻟﺖ ﺯﻥ ﺭﺍ ﺑﺎﯾﺪ ﺷﮑﺴﺖ

برﺍﯼ ﺩﻭﻣﯽ ﻣﻨﺰﻟﺖ ﻣﻌﻠﻢ

و ﺑﺮﺍﯼ ﺳﻮﻣﯽ ﻣﻨﺰﻟﺖ ﺩﺍﻧﺸﻤﻨﺪﺍﻥ و اسطوره ها...

.............و چقدر برایمان آشنایند اینها

بعد ۸ سال انتظار...🤱...💕بالاخره گرفتمت بغلم فرشته کوچولوی نازنینم  خدایا شکرت💕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مامان منم همیشه میگفت نخون جامعه ....و ......و.....هم نیاز داره بدبخت😐

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 از روش انگیزشی معکوس استفاده کردن مادرتون

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !

هرارتا لایک

خیلی لذت بردم

اسکرین هم میگیرم

عالی بود

زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️
هرارتا لایک خیلی لذت بردم اسکرین هم میگیرم عالی بود

برای خودمم جالب و عالی بود گفتم حیفه پست نشه

بعد ۸ سال انتظار...🤱...💕بالاخره گرفتمت بغلم فرشته کوچولوی نازنینم  خدایا شکرت💕

👌

به بهانه روشنفکری زنان جامعه نابود شدن. افتخار یه زن بجای اینکه مادر بودن باشه کارمند بودن یا شغل بیرونشه

حقیقت آیینه‌ای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکه‌ایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.
برای خودمم جالب و عالی بود گفتم حیفه پست نشه

مرسی عزیزم

زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️
مامان منم همیشه میگفت نخون جامعه ....و ......و.....هم نیاز داره بدبخت😐

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
👌 به بهانه روشنفکری زنان جامعه نابود شدن.

چه ربطی داشت دقیقا 🙄🙄🙄🙄

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !